Vprašanja, razprave o izdelkih Grelna podloga za terarij in vivarij Reptil'us

100% stranke

priporočam ta izdelek

130 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Louis
1 sporočila
louis fr
Pozdravljeni, kupil sem to grelno preprogo z močjo 22W. Rad bi izvedel, zakaj temperatura v mojem terariju 45x45x60 ne presega 20° in zakaj je moja preproga mlačna? Ko sem videl na nekaterih sporočilih, da se lahko povzpne višje? Hvala :)
nina
1 sporočila
nina fr
Pozdravljeni, imam popolnoma enako težavo... Ste prejeli odgovor od Zoomalie?
Anaëlle
4 sporočila
anaëlle fr
Pozdravljeni, ali ste svoj grelni tepih priključili na termostat? To je absolutna obveznost pri uporabi grelnih preprog, da dosežete pravo temperaturo, če ne segreva dovolj, in predvsem, PREDVSEM, da preprečite pregrevanje in izsušitev.
tamara
2 sporočila
tamara fr
2 preproge nič ni dvigne na temperaturo, to je bilo povrnjeno, večji model deluje odlično, medtem ko manjši sploh ni dober!!
Anaëlle
4 sporočila
anaëlle fr
Pozdravljeni, doma imam skupno 16 preprog te dimenzije, vse se popolnoma segrevajo na termostatu.
Anaëlle
4 sporočila
anaëlle fr
Po drugi strani, Louis, razen če ne počnete nekaj posebnega, je vaša grelna podloga prevelika za vaš terarij. Pokriva več kot polovico! Ko se bo segrela, ne boste več mogli ponuditi hladnega območja za vašo žival.
CORINNE
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, ali ste pravilno namestili sondo in ali je povezana s termostatom? Pri meni je povezan s termostatom DT Control Timer Reptil'us. Temperatura se čez dan postopoma zvišuje in doseže približno 30°C ter enako ponoči pri temperaturi 24°C. Lep pozdrav
Lisa
2 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni, kakšna je poraba električne energije teh grelnih preprog? Hvala
tamara
2 sporočila
tamara fr
To je označeno za vsako dimenzijo.
Dorian
3 sporočila
dorian fr
Pozdravljeni, potrebujem ogrevanje na 38 °C, ali je ta tepih primeren?
jerome
8 sporočila
jerome fr
Pozdravljeni, greje se do 32° brez težav, saj so narejeni za delovanje pri 40° s polno močjo. Vendar se mi zdi smiselno predvideti še en vir toplote, da preproga ne bi bila ves čas obremenjena do konca.
Frédéric
3 sporočila
frédéric fr
Pozdravljeni, kot je prej omenil Jérôme, lahko zvišate temperaturo preproge na 40 in morda še več, vendar le na vroči točki površine (zelo lokalizirano)! Nikakor ne boste dosegli sobne temperature 38 stopinj s segrevalno preprogo moči 15 ali 16 vatov! To je odvisno od velikosti terarija in vrste, ki jo držite, saj je vaše vprašanje preveč nejasno, da bi se lahko izrekli...
fanny
3 sporočila
fanny fr
Pozdravljeni! Imam terarij velikosti 132/45/60 cm za lampropeltis. Ne vem, ali naj izberem grelno preprogo velikosti 41 cm ali 57 cm. Poleg tega sem pravkar kupil termostat higrostat reptil'us. Ali lahko na tem modelu z uporabo razdelilnika priključim dve grelni preprogi? Lep pozdrav.
NICOLAS
4 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, mislim, da se lahko odločite za preprogo s širino 57 cm. Poskrbite, da boste ustvarili toplo in + hladnejše območje. Lahko priključite 2 preprogi enake moči, če je mogoče s svojim termostatom.
PHILIPPE
1 sporočila
philippe fr
Preproga mora ustrezati tretjini površine terarija, zato bodo njene dimenzije določale moč. Če želite priključiti dve preprogi, morata biti obe enaki, saj imate na vašem termostatu le eno sondo. Če sta priključeni na razdelilnik, bosta izklopljeni in aktivirani hkrati, zato je nujno, da sta enaki, da se izognete pregrevanju ali premalo segrevanju.
Thomas
1 sporočila
thomas fr
Pozdravljeni, imam terarij 120X60X60 iz OSB, brez ogrevanja je temperatura v terariju 26 °C. Rad bi vedel, katera ogrevalna podloga bi bila najbolj primerna za moj primer, saj želim ogrevati samo s to podlogo. To je za mojega pogono. In rad bi vedel, če bi postavil kamen na vrh podloge, ali bi ta kamen zadržal toploto? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočena velikost ogrevalne podloge je približno dve tretjini površine terarija. Za nadzor temperature je potrebno uporabiti termostat. Kar se tiče kamna, ni zagotovila, da bo toplota podloge zadostna, da bo vrh kamna topel, le grelna žarnica bi to omogočila.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Anaëlle
4 sporočila
anaëlle fr
Pozdravljeni, za pogona je obvezna toplotna svetilka, ki prihaja od zgoraj. Prav tako je ZELO priporočljiva uporaba UVB svetilke.
INGRID
1 sporočila
ingrid fr
Pozdravljeni,

postavil sem svoj terarij na OSB ploščo. Ali lahko položim grelno podlogo brez zaščite na OSB: med OSB in terarijem?

Hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ogrevano podlogo lahko brez težav namestite med terarij in OSB. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Romain
1 sporočila
romain fr
Pozdravljeni, pravkar sem kupil terarij z merami 90*45*45 skupaj s pohištvom, ki gre spodaj. Rad bi vedel, če bo grelna podloga znamke Reptil'Us zmogljivosti 22W (dimenzije 41*27.4cm) zadostovala za ustvarjanje tople točke? In kje naj jo namestim, na steklo pod terarijem (ni nevarnosti, da bi se steklo razbilo?), ali naj jo postavim med pohištvo in dno terarija? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Grelna podloga mora zavzemati 2/3 površine terarija in mora biti regulirana s termostatom. Lahko torej vzamete večjo velikost. Postavljena bo pod terarij ali v notranjost terarija, pomembno je, da ni v neposrednem stiku z živalmi. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Michael
3 sporočila
michael fr
Pozdravljeni, na vaš nasvet sem kupil grelno ploščo z oznako 63660. Majhen problem imam z "vročo točko", kjer imam želenih 30°, vendar na "hladni točki" ne presežem 19°!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če želene temperature ne doseže hladna točka, je treba razmisliti o drugem viru toplote, saj grelna preproga ni dovolj učinkovita. To je lahko posledica več dejavnikov, vključno s temperaturo prostora. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Michael
3 sporočila
michael fr
Pozdravljeni, trenutno svoj terarij Exo-Terra velikosti 45×45×45 cm ogrevam s toplotno žico. Rad bi prešel na uporabo grelne plošče, vendar ne vem, katera velikost bi bila najprimernejša. Hvala za vašo pomoč. Za elaphe.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Grelna preproga naj pokriva približno dve tretjini površine vašega terarija. Najbolj primerna bo referenca 63660. Uporaba termostata je priporočljiva, da zagotovite temperaturo, ki je primerna za vašega plazilca. https://www.zoomalia.com/animalerie/thermostat-dt-control-timer-p-31903.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Christopher
1 sporočila
christopher fr
Pozdravljeni, naročil sem to grelno podlogo za svoj terarij, vendar je ni mogoče doseči želene temperature (32°C), saj ne presega 27°C. Kaj lahko storim? Moji temperaturni senzorji so pravilno nameščeni, in moj terarij meri 84x45x50. Izbral sem 30W model, ker večji modeli ne bi ustrezali. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, temperatura preproge mora doseči do 40°C. Če to ni mogoče, je bodisi sobna temperatura prenizka in prihaja do velike izgube toplote, bodisi orodja za merjenje ne delujejo pravilno, bodisi je preproga pokvarjena.V slednjem primeru vam svetujemo, da se obrnete na našo službo za poprodajo preko sledenja vašemu naročilu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 60x45x45 za par gekonov, ravnokar mi je crknila grelna podloga. Kaj mi priporočate? Glede na to, da imam grelno svetilko 100W z odbojnikom na terariju, se temperatura dvigne na 30°C, ponoči pa vse ugasnem in trenutno je 20°C. Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, grelna preproga ne sme prekrivati celotnega tal vašega terarija, referenca 63661 bi morala biti zadostna. Za boljše nadzorovanje temperatur je priporočljivo uporabljati termostat, še posebej za grelno preprogo. https://www.zoomalia.com/animalerie/thermostat-dt-control-timer-p-31903.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, ekipa Zoomalie, imam terarij iz OSB, ki meri 105/50/50 za regiusa in rad bi vedel, kakšne dimenzije in moč ogrevalne podloge naj izberem. Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Grelna podloga ne sme pokrivati celotnega tal vašega terarija, ne sme presegati 2/3, preostla tretjina pa omogoča ohranitev hladne točke. Izberete lahko bodisi 30W bodisi 46W glede na potrebe vaše živali. Uporaba termostata je priporočljiva za nadzor temperature.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
josiane
1 sporočila
josiane fr
dober večer, za terarij iz OSB in doseganje temperature 34° čez dan, 28° ponoči in drugega 30° čez dan, katero grelno podlogo potrebujem prosim, ali zadostuje 22W? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Izbrati boste morali grelno podlogo za terarij glede na njegovo velikost in pri tem pustiti hladen predel. Za nadzor temperature je uporaba termostata nujna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni! Rad bi izvedel, do katere temperature se lahko segreje grelna podloga z močjo 35 W, saj je moj terarij iz lesa in bi grelno podlogo postavil med dve stekleni plošči. To bi mi pomagalo določiti debelino obeh steklenih plošč. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, temperatura stika grelne podloge lahko naraste do 40-45°C. To bo odvisno od sobne temperature.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
lucie
1 sporočila
lucie fr
Pozdravljeni, kje se nahaja črni pokrovček vtičnice na preprogi velikosti 118cm x 27,5 cm z močjo 56 W, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Napajanje se nahaja vzdolž sredine preproge za boljšo porazdelitev toplote. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
dylan
2 sporočila
dylan fr
Pozdravljeni, kakšno podlogo bi potreboval za mladiča vrste Elaphe, s terarijem velikosti 30x30x30?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, referenčna številka 63660 bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Mathieu
2 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, če lahko grelno blazino Reptilus z močjo 7 vatov postavim pod plastične škatle mojih vzrejalnih regalov.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ogrevalne podloge ne smejo biti v neposrednem stiku s plastičnimi škatlami, saj lahko te zaradi toplote stopijo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
lola
10 sporočila
lola fr
Pozdravljeni, ali grelna preproga z močjo 15 vatov ogreje do 35 °C?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Temperatura stika grelne podloge se lahko povzpne do 40°C / 45°C, odvisno od sobne temperature. Priporočamo uporabo termostata za uravnavanje te temperature.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
lola
10 sporočila
lola fr
Pozdravljeni, ali je grelna plošča z močjo 7 vatov primerna za ogrevanje na 30 °C?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Temperatura stika ogrevalne podlage se lahko dvigne do 40°C / 45°C, odvisno od sobne temperature. Priporočamo uporabo termostata za uravnavanje te temperature.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Karène
1 sporočila
karène fr
Pozdravljeni, Imam terarij z merami 60x45x45 in želim ogrevati na 28° čez dan in 26° ponoči (imam termostat). Grelna podloga bo prilepljena na zadnje steklo. To je za tropski terarij za polže (ni potrebe po posebej toplih mestih). Katero moč in velikost mi priporočate?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če želite, da je celotna dolžina vašega terarija ogrevana, boste morali vzeti referenco 63662. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sarah
6 sporočila
sarah fr
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 100x50x50 in želim doseči temperaturo 31-32ºC. Katero grelno podlogo mi priporočate?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, referenca 63662 bo ustrezala. Grelna podloga naj zavzema približno dve tretjini površine terarija. Če želena temperatura ni dosežena, bo treba napravo dopolniti s toplotno svetilko.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Dober dan, imam terarij velikosti 130x60x50 in na topli točki moram doseči 32°C. Kakšne dimenzije grelne podloge bi moral izbrati? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Preproga naj zavzema približno tretjino površine vašega terarija. Priporočljiva je uporaba termostata za uravnavanje in nadzor oddajane toplote. Če temperatura ni dovolj visoka, bo morda potrebno dodati dodaten vir toplote. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sarah
6 sporočila
sarah fr
Pozdravljeni, kakšne velikosti grelne podloge potrebujem za terarij velikosti 45x45 za mladega pitona (da doseže 31-32°C)?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko se odločite za naslednji model: 22 Wattov - Ogrevana podloga - 41 x 27,40 cm Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
350294
2 sporočila
350294 fr
Pozdravljeni, kakšne velikosti grelne podloge je potrebno izbrati za terarij velikosti 100x50x50, da bi dosegli temperaturo 28/29°C na topli točki? (Za kačo Pantherophis guttatus)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam referenco 63661. Za nadzor temperature je priporočljiva uporaba termostata. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sevrine
1 sporočila
sevrine fr
Pozdravljeni, za točko vročine s temperaturo 32 stopinj v terariju z dimenzijami 145 x 50 x 60 cm bi priporočil določeno velikost grelne podloge. Bi pa rabil več informacij o vrsti živali, ki biva v terariju, ter o tem, ali gre za tropsko ali puščavsko okolje, saj bi bilo morda potrebno dodati tudi grelno žarnico. To je odvisno tudi od splošne temperature v prostoru, kjer se terarij nahaja.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ogrevna podloga mora zavzemati 1/3 površine terarija. Pazite, da jo izolirate, tako da ni v neposrednem stiku z vašim plazilcem, saj bi ga ta lahko opekel. Če s podlogo ne morete doseči temperature do 32°C, boste res morali razmisliti o dodajanju grelne svetilke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jenny
4 sporočila
jenny fr
Pozdravljeni,

moj terarij je obtičal pri 35 stopinjah. Potreboval bi med 40 in 45 stopinj. Katero grelno podlogo mi priporočate?

Gre za terarij, ki meri 60x45 in ima grelni kabel moči 50 W.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo, da izberete grelno podlogo, ki meri 1/3 dimenzij habitata. Če jo kombinirate z grelnim kablom, bi morali biti zmožni dvigniti temperaturo vašega terarija.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lylian
2 sporočila
lylian fr
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 85 cm x 36,5 cm. Ali je grelna podloga dovolj za ogrevanje terarija ali potrebujem dodatno še grelno žarnico?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vse je odvisno od želene temperature, sobne temperature prostora in prisotnosti ali odsotnosti grelnih svetilk. Priporočamo vam, da izmerite temperaturo s termostatom in nato odločite, ali potrebujete dodaten vir toplote.

Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
victorien
1 sporočila
victorien fr
Za koruznega kačo se dobro pregreva skrivališče.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ogrevana podloga je primerna za koruznega goža. Dodatna uporaba termostata je priporočljiva, da zagotovite dobro regulacijo temperature.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
julien
1 sporočila
julien fr
kakšno preprogo za terarij 120x60x60
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam večjo velikost 118,8 x 27,40 cm, referenčna številka 63665.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Christopher
7 sporočila
christopher fr
Ponovno pozdravljeni, mislim, da vaš odgovor ni primeren, kajti če uporabim grelec z močjo 46W glede na velikost preproge, bo to preveč segrevalo celoten moj terarij z merami 90x45x45, in tako ne bom imel več hladne točke.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vaša grelna podloga naj zavzema približno 1 / 3 površine vašega bivališča. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Christopher
7 sporočila
christopher fr
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 90x45x45 in potreboval bi 27 za toplo stran, ker bi ga rad prilepil na bočno steklo. Zanima me, kateri bi bil primeren in ali je fleksibilen? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vzeti boste morali 46W, ki bo najbolj primeren. Priporočena je uporaba termostata za redno preverjanje temperature in njeno prilagoditev po potrebi. Grelna podloga je precej prožna, vendar se je ne sme prepogibati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Arnaud
7 sporočila
arnaud fr
Pozdravljeni, trenutno ustvarjam lastne lesene terarije za pitona, vendar bi želel imeti samo talno ogrevanje, da bi dosegel približno 30-32° s termostatom, katero grelno blazinico naj uporabim? Terarij meri 60x60x60.
Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Uporaba ogrevalne podloge je bolj primerna za terarij iz stekla, saj jo lahko postavimo pod terarij, kar preprečuje opekline. Tveganje za opekline vaše plazilce ob neposrednem stiku in celo tveganje za požar zaradi toplote podloge, postavljene na dno terarija, je preveliko. V vašem primeru priporočamo uporabo grelne svetilke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Alexis
3 sporočila
alexis fr
Pozdravljeni, dobil bom podraslo oziroma skoraj odraslo kačo corn snake (pantherophis guttatus). Moj trenutni terarij meri 60x40x40 (je iz stekla). Katero velikost in moč grelnika mi priporočate? Želel bi, da bi grelna podloga pokrivala samo četrtino terarija in da bi moja točka za gretje dosegla 30-31°C. Bojim se, da moč v vatih ne bo dovolj močna in ne bo dosegla 30-31°C. Grelna podloga bi bila nameščena pod terarijem, ker je iz stekla. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo naslednji izdelek: 30 vatov - Grelna podloga - 57,20 x 27,40 cm Prav tako svetujemo, da grelno podlogo uporabljate skupaj s termostatom. Če kljub temu ne dosežete želene temperature, lahko razmislite o dodajanju grelne svetilke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, imam zračen terarij 45 cm x 45 cm in višine 90 cm. Katero grelno podlogo bi mi priporočili za mojega kameleona Calyptratusa, glede na to, da bi jo postavil na vrh terarija? Imam grelno svetilko (rdečo) 100 vatov, a dosežem le približno 23° C. Mislim, da bi mi grelna podloga pomagala doseči idealno temperaturo na vrhu, vendar me skrbi, ali ne bo prehitro poškodovala živih rastlin v terariju. Hvala za vaš nasvet.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ne priporočamo uporabe grelne preproge na vrhu. Ta izdelek je primeren za postavitev na tla. Razmisliti morate bodisi o dodatni grelni žarnici bodisi o močnejši žarnici. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lucie
1 sporočila
lucie fr
Pozdravljeni, glede na to, da moja majhna grška želva hibernira, najbolje preurejam njen terarij in me zanima, ali je grelna podloga koristna za to vrsto? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam uporabo grelne svetilke. To bo ustvarilo točko toplote in vam omogočilo osvetlitev vašega habitata.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Florian
2 sporočila
florian fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko to podlogo postavim pod bukove sekance in če ja, katera velikost bi bila primerna za terarij z dimenzijami dolžine 90 cm, širine 45 cm in višine 60 cm za kačo vrste žitni kačji pastir.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne, svetujemo vam, da grelno podlogo postavite pod vaš terarij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Guillaume
1 sporočila
guillaume fr
Pozdravljeni,

Kateri način ogrevanja bi mi priporočili za terarij velikosti 45x45x45 s kovinsko mrežo na vrhu za leopardjega gekona? Grelna podloga ali plošča? Kakšne mere? Bi bilo potrebno dodati še svetilko in katero. Temperatura v prostoru je 18-19 stopinj Celzija.

Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za grelni podstavek ali grelno ploščo, obe sistemi sta primerni za leopardjo gekona, saj je pomembno upoštevati, da se vaš plazilec greje s stikom, zato je svetovano, da se izogibate grelni svetilki, razen če ne morete doseči 32°C do 35°C na vroči točki terarija. Če nočna temperatura v prostoru ne pade pod 18°C, lahko grelni podstavek izklopite. Velikost slednjega izberite glede na razpoložljiv prostor. Priporočamo, da namestite termometer za redno preverjanje temperature v terariju.

https://www.zoomalia.com/animalerie/thermometre-digital-avec-capteur-externe-p-29099.html

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Anthony
2 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, kakšne dimenzije grelne podloge potrebujete za terarij, ki je dolg 50 cm in širok 30 cm? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, največja velikost, ki jo lahko postavite v vaš terarij, je grelna podloga - 41 x 27,40 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Anthony
2 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, imam terarij dolžine 50 cm in širine 30 cm. Terarij bom razdelil na dva dela - na topel in hladen del. Za topel del bi rad vedel, ali bo grelna podloga 15 vatov velikosti 276 x 274 mm zadostovala za leopardjega gekona. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Težko je natančno odgovoriti: v teoriji bi to lahko zadostovalo, vendar bo to odvisno tudi od ambientalne temperature v prostoru. Svetujemo vam, da si nabavite termometer, da lahko spremljate spremembe temperature. Mogoče bo potrebno dodati grelno svetilko, če se grelna podloga ne izkaže za zadostno. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
loic
3 sporočila
loic fr
Pozdravljeni, kupil sem 46 vatov - Grelna podloga - 86,80 x 27,40 cm. Toda vprašanje, ki bi ga moral zastaviti, je, pri kateri temperaturi se greje ta podloga? Izbral sem omenjeno podlogo in žarnico s 100 W za moj terarij, vendar mi ne uspe doseči več kot 26 stopinj ... jutri bom namestil še drugo žarnico, saj moj boa potrebuje 33 stopinj in sem še daleč od tega ... in kako potem vzdrževati temperaturo okoli 26 stopinj ponoči, ko ugasnem luči?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, parametri, ki jih je treba upoštevati pri izbiri ogrevanja za vaš terarij, so velikost terarija, njegov material in temperatura prostora, v katerem se nahaja. Morda se morate usmeriti k močnejši grelni podlogi, 46 vatov, če prostor ni zelo topel, je lahko nezadostno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Justine
6 sporočila
justine fr
Dober večer. Kupila sem eno od teh preprog. Imam dve vprašanji: *Na kateri strani se nahaja lepljiva stran?* Se obe strani preproge grejeta? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Grelna preproga se lahko uporablja na eni ali drugi strani, saj greje obojestransko. Ni pritrdilnih trakov, zato jo pritrdite, kot želite. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Liora
1 sporočila
liora fr
Pozdravljeni, imam majhno leopardjo želvo in želel bi ji kupiti grelno podlogo za suho stran (samo suha stran, kajne?). Glede na to, da imam čez dan 100-vatno UV grelno svetilko. Kaj mi svetujete? Kaj pa glede termometra?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če želite, lahko kombinirate grelno podlogo in grelno žarnico. Pazite, da grelne podloge ne izpostavljate vodi, saj je namenjena samo suhim območjem. Za termometer lahko uporabite termometer z zunanjim senzorjem, ki vam bo omogočil merjenje temperature na želenem mestu (ref 66168). Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, prebral sem, da odsvetujete to vrsto preproge za terarije iz plastike (imam plastični vzrejni boks), zato bi rad vedel, kateri model bi mi priporočili, prosim??
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, težko vam je svetovati, ne da bi vedeli znamko vašega terarija. Najbolje bi bilo, da se neposredno pozanimate pri proizvajalcu, da bi natančno izvedeli pogoje uporabe vira toplote, bodisi gre za svetilko ali grelno blazinico. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Simon
2 sporočila
simon fr
živjo, zanima me ta preproga za moj terarij 90x90 s 46W, s tem ni problema, ampak, ali je termostat nujno potreben?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Termostat je uporaben pripomoček za uravnavanje toplote vašega terarija. Za udobje vaše živali vam svetujemo, da ga imate.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Diego
1 sporočila
diego fr
Pozdravljeni, kmalu bom sprejel mladička žita in ga bom namestil v faunabo 41x21x15 (ko bo zrasel, ga bom preselil v večji terarij) in rad bi vedel, koliko vatov je potrebnih za dobro ogrevanje, hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, glede na velikost vaše faunabox vam predlagamo 15W. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Loan
4 sporočila
loan fr
Dober večer, imam terarij z merami 60X45X45, katero grelno podlogo naj izberem?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za vaš terarij vam priporočamo 30W.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
dylan
1 sporočila
dylan fr
Kateri izbrati za terarij velikosti 45 krat 45 krat 45 za pitona in kateri za terarij velikosti 60 krat 40 krat 40 za 3 elaphe, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ogrevalne podloge morajo pokriti približno tretjino vašega terarija. Zato boste morali izbrati ustrezno velikost glede na dimenzije vsakega vašega terarija.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
valerie
3 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, za ogrevanje regala za python regius z zaboji velikosti 78x56x18, katero grelno podlogo moram postaviti pod vsak zaboj? In ali ni nevarno postaviti pod grelno podlogo plastične zaboje, če bo s termostatom nastavljena temperatura 32°C?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam 22W, vendar odsvetujemo namestitev pod plastične zabojnike.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
samuel
2 sporočila
samuel fr
Pozdravljeni, ali je grelna preproga velikosti 118x27 cm dovolj močna za ogrevanje regala za peščene boe?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta preproga je 63-vatna preproga. Je torej močna. Kljub temu je priporočljivo, da svojo preprogo kombinirate s termostatom za boljše uravnavanje temperature vašega bivalnega okolja.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
damien
8 sporočila
damien fr
Pozdravljeni, moram pustiti vklopljeno podlogo dan in noč ali samo podnevi, v skladu s ciklom svetlobe?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Najbolje je, da vašo ogrevalno podlogo povežete s termostatom, da lahko najbolje uravnavate temperaturo vašega bivališča.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
damien
8 sporočila
damien fr
Pozdravljeni, naročil sem 15-vatno žarnico za isti terarij (90x45x45). Ali lahko to še vedno uporabljam ali bi bilo bolje, da jo zamenjam?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vse je odvisno od živali, ki jo imate. Lahko obdržite artikel z 15 vati, temperatura bo sicer manj vroča. Če želite vrniti prejeti artikel, ne oklevajte in se obrnite na našo službo za stranke.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
frederic
1 sporočila
frederic fr
Pozdravljeni,

Kakšna moč in velikost za exoterra 90*45*45 za koruznega kača (brez grelne svetilke).

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

ponuditi vam lahko naslednjo referenco, skupaj s termostatom:

63661 - 22 vati - Grelna podloga - 41 x 27,40 cm

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
jeanluc
3 sporočila
jeanluc fr
Pozdravljeni, ali lahko uporabim grelno blazino z močjo 30 W v lesenem terariju, ali jo moram postaviti znotraj ali pod terarij? Moj terarij bo v velikosti 120x60x60 iz OSB plošč debeline 15 mm. Lep pozdrav, Jean-Luc
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, grelna preproga morda ne bo dovolj močna za OSB debeline 15 mm, če je nameščena spodaj. Priporočamo, da jo namestite znotraj, pod linolejsko ploščo ali dodate na vrh oblogo iz vezanega lesa ali aluminija, tako da žival ne bo v neposrednem stiku z grelno preprogo.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
razek
1 sporočila
razek fr
Pozdravljeni, preden potrdim svoje naročilo, bi rad vedel, kako deluje ta grelnik. Ali ga je potrebno povezati s termostatom ali pa se samodejno ustavi, ko doseže določeno temperaturo? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Obveščamo vas, da je treba ogrevalne preproge združiti s termostatom, da preprečite, da bi vaša preproga neprestano grela.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
julien
2 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko na preprogo položite lesene sekance? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Odsvetujemo vam, da na ogrevalno podlogo polagate lesene sekance. Ta izdelek je priporočljiv za namestitev pod terarij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Inès
1 sporočila
inès fr
Pozdravljeni, moč je navedena. Preprosto morate narediti (moč / 1000) x število ur na dan x število dni na mesec in imeli boste porabo v kWh/mesec
joffrey
2 sporočila
joffrey fr
Pozdravljeni, pravkar sem kupil to grelno podlogo in mi ne uspe je pritrditi pod moj terarij iz stekla, da bi preveril, če imam pravo temperaturo. Je ta podloga zadostna za terarij velikosti 90x45x60 skupaj z grelno žarnico, seveda. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Glede na dimenzije vašega terarija, potrebujete naslednjo grelno podlogo:
46 Wattov - Grelna podloga - 86,80 x 27,40 cm

Priporočamo, da svojo grelno podlogo povežete s termostatom.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
luis
1 sporočila
luis fr
Lahko mi poveste, katero vrsto preproge lahko postavim v terarij velikosti 60*50*40, da dosežem 32 stopinj?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam naslednji izdelek: 30 Watt - Grelna podloga - 57,20 x 27,40 cm Prav tako svetujemo, da grelno podlogo uporabljate skupaj s termostatom.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
dermot
1 sporočila
dermot fr
Pozdravljeni, kupil sem to preprogo 22 vatov - Grelna preproga - 41 x 27,40 cm in ko jo priključim na termostat ali neposredno v električno vtičnico, ne preseže nikoli več kot 29°. Ali je to normalno?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Svetujemo vam, da se za pomoč obrnete na službo za stranke preko sledenja vašega naročila.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Jérémy
1 sporočila
jérémy fr
Pozdravljeni, ali je ta grelna podloga dovolj za Dendrobate namesto grelne žarnice? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, spomnimo vas, da je grelna podloga dodatek k grelni svetilki. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
catherine
4 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, iščem ogrevano preprogo, vendar bi želel eno, ki ni trajno samolepilna, torej da jo lahko odstranim, ko je enkrat nameščena. Ali jih prodajate? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da ga ni potrebno lepiti, če ga želite postaviti pod terarij.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Chantal
1 sporočila
chantal fr
Pozdravljeni, kakšne velikosti preproge bi potrebovali za terarij z merami 132x45x60?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam 63 Watts - Ogrevana Preproga - 118,80 x 27,40 cm. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo