Vprašanja, razprave o izdelkih Grelna ortopedska podloga Zolia Warmy Up Luxe
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni, če odklopim to grelno blazino, koliko časa ostane še topla? Hvala
2 sporočila
marie therese
ŽIVIJO, ali ima kdo problem? Moj ni bil uporabljen in ko ga priključimo, neprestano utripa. Kaj naj storim?? Hvala
1 sporočila
bertille
Pozdravljeni, ne, sploh nimam te težave.
2 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, z moje strani ni nobenih težav s segrevalno preprogo. Deluje zelo dobro.
1 sporočila
luciana
Pozdravljeni, za nas ni nobenih težav, zelo dobro deluje.
2 sporočila
jean marc
Nobenih skrbi za nas, utripa nekaj sekund, prižge se na 40 in nastavimo na 45, prikaz je vedno staln
2 sporočila
eva
Ali ga je mogoče postaviti v terarij? Ali bo pravilno deloval?
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ne, ta preproga ni primerna za terarij... samo za sesalce v niši ali ležišču. Na spletnem mestu obstajajo druge, ki so specifične, če vtipkate ključne besede "ogrevalna preproga terarij".
3 sporočila
armelle
Pozdravljeni, kupila sem to grelno blazino z namenom, da jo postavim v porodniško škatlo za legla mojih mladičkov. Sem vzrediteljica. Vendar običajno druge grelne blazine postavimo pod Vet Bed, ki so preproge zaradi higiene. Ampak tukaj se sprašujem, ali bo ta blazina sploh dovolj segrela, če jo postavim pod drugo preprogo? Ali jo je možno enostavno prati? In ali jo lahko končno postavim pod Vet Bed? Sprašujem se, ali nakup ni bil morda pameten, če ga ne morem postaviti pod Vet Bed, ki je tam zaradi higiene...
1 sporočila
lvmr
Pozdravljeni. Kupil sem 4. Odlično se prilegajo pod vetbed.... Nastavljeni so na 40 stopinj. Med prevlekami in vetbed imam 28/30 stopinj
2 sporočila
patricia
Sem vzrediteljica mačk pasme chartreux, nič ni nezdružljivo na ali pod Vetbedom, preverila sem temperaturo in je dobra. Vetbed je za čistočo, vendar nič ne preprečuje, da se v določenem trenutku umaže. Prevleka za preprogo se hitro pere in suši.
1 sporočila
alain
Pozdravljeni, potegnil sem kabel skozi zaščitno cev v podzemlje, da bi napajal bivališče ene od mačk na koncu vrta, posebej za to (električna omarica je izolirana, poleg strehe je tudi zaščitna ponjava) ... Moja žena ni bila prav zelo strinjati in poleg tega presenečena, jaz, ki nikoli ne delam takih stvari.... Vgradil sem tudi temperaturno sondo, da nadzorujem temperaturo v bivališču. Na srečo je zaščitna odeja resnično učinkovita in osebno nisem dal čez ničesar. Čiščenje je enostavno s prevleko, ki se lahko odstrani. Priznam, ta ni bila prav umazana. V svoji garaži imam še eno električno odejo, tudi ta brez dodatne zaščite... Torej, enaki odgovori kot od drugih ljudi. Mačka pa, grelna odeja je zakon.
12 sporočila
corinne
Pozdravljeni, lahko to preprogo uporabim v zunanjem zavetišču, ki je pod streho? Ali je mogoče, da jo dam pod blazino mojega mačka? Hvala.
1 sporočila
hervé
Pozdravljeni, uporabljam ga tako za moje mačke kot za pse. Pri psih pa odstranim prevleko.
2 sporočila
patricia
Dober večer, gospod. Brez skrbi lahko postavite to grelno preprogo v zunanjo nišo, vendar pazite, da vaš električni priključek ne pride v stik z vodo.