Vprašanja, razprave o izdelkih Ogrevani kabel za terarij Trixie

29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
lockman
1 sporočila
lockman fr
Pozdravljeni, kakšna je temperatura kabla? In ali se jo da regulirati? (Ker bo ta nameščen na kovinsko podlago za drugačno uporabo kot terarij)
Amélie
1 sporočila
amélie fr
Pozdravljeni, Imam terarij iz PVC-ja, ali obstaja tveganje, da se stopi s grelnim kablom? Imam stekleno ploščo za zaščito moje kače, ali bo to dovolj? (Z njim substrat na stekleni plošči). Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Močno vam odsvetujemo uporabo grelnega kabla s plastičnim terarijem. Obstaja preveliko tveganje, da bi se plastika stopila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Kenny
1 sporočila
kenny fr
Pozdravljeni, kakšen je premer tega kabla? Hvala vnaprej za vaš odgovor ;)
Emmanuel
4 sporočila
emmanuel fr
Zdravo, Katero moč kabla mi priporočate za ogrevanje terarija, ki je 90 cm dolg, 45 cm širok in 60 cm visok, za mlado boa constrictor? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam grelni kabel dolžine 7 m, 50 W. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
christopher
5 sporočila
christopher fr
Pozdravljeni, ogrevalni kabel ima moč 50 W in je napisano, da meri 7 m. Ali gre za skupno dolžino ali samo dolžino ogrevanja? Hvala vam
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kot pri večini grelnih kablov, prvi del od vtiča ne oddaja toplote (približno prvih 50 centimetrov). S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Martine
1 sporočila
martine fr
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 120x60x60 iz lesa. Rad bi vedel, kateri med vašimi kabli, tudi druge blagovne znamke, bi bil primeren za namestitev na tla z substratom na vrhu, da dosežem 30°C na točki vročine. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, En sam grelni kabel zagotavlja več toplote, kot je potrebno za en sam terarij, odvisno od velikosti in površine terarijev. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, imam terrarij iz lesa in rad bi vedel, ali toplota prehaja skozi, ker že uporabljam grelno svetilko, ki ogreje toplo območje na 28 stopinj, vendar še vedno manjka nekaj stopinj za mojega kraljevega pitona. Kaj mi svetujete glede moči [watt] tudi, prosim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ogrevalni kabli vam bodo omogočili doseganje temperature okoli 27-28°. Namesto tega vam priporočamo ogrevalno podlogo, ki lahko ogreje do 48°. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
 DYLAN
1 sporočila
dylan fr
Pozdravljeni, imam leseni terarij velikosti 60x30x30 cm, ki sem ga izdelal za leopardjega gekona, in rad bi vedel, kateri grelni kabel naj uporabim, saj bom izdelal dvojno dno z vezano ploščo, v katero bodo izvrtane luknje, in kabel bo v njej. Kateri kabel naj izberem, da dosežem temperaturo 32º na topli točki in 25º na hladni točki? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, težko je natančno odgovoriti. Ogrevalni kabel bo izoliran z dvojnim lesnim dnom, zato toplota ne bo mogla prodreti v notranjost. Prav tako morate upoštevati substrat, ki ga uporabljate, ker so nekateri materiali izolatorji. Poleg tega je toplota v notranjosti odvisna tudi od prezračevanja zraka in drugih virov toplote. Zato vam svetujemo, da kalibrirate območja s termometrom. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
dominique
2 sporočila
dominique fr
za lesen terarij velikosti 120/60/60, ali je 7 m dolga kabla dovolj in ali ga lahko položim neposredno na les? Če ne, nameravam na dno terarija namestiti dodatno steklo, da bi lahko namestil kabel. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kabel bi moral zadostovati. Če ne dosežete temperature 30°, ga lahko povežete tudi z drugim virom toplote. Pravzaprav vam priporočamo, da namestite dodatno steklo in namestite kabel v dvojno dno (med les in steklo). Tveganje, brez dvojnega dna, je, da toplota kabla ne prehaja skozi les. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
francky
5 sporočila
francky fr
pozdravljeni, zasnoval sem odprt lesen terarij z vrha velikosti 100 x 60 x 35 za želvo. bi zadostovala 50W in če da, kako naj ga namestim v terarij, saj sem dal zemljo in v njej neposredno gojim hrano. ali ga lahko postavim pod zemljo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo zakopavanje kabla, načeloma se grelni kabel pritrdi pod terarijem, v "cik-cak" vzorcu, brez da bi se kdaj prekrival. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lénaïc
3 sporočila
lénaïc fr
Pozdravljeni. Po nakupu tega grelnega kabla (različica 7m/50W) sem ga priključil ob 7. uri zjutraj (brez termostata) na delujočo električno vtičnico, da preverim njegovo delovanje, in zvečer ob 22. uri še vedno ni segreval niti za stopinjo. Imam termostat, vendar to nima smisla, če kabel niti ne deluje na elektriko... kaj mi lahko svetujete? Ali delam kaj narobe? Moj boa kmalu prispe, in res potrebujem grelni kabel v delujočem stanju. Kako naj spravim tega v delovanje?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da se za to težavo obrnete na poprodajno službo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
thomas
1 sporočila
thomas fr
Pozdravljeni, imam terarij z kraljevskim pitonom velikosti 90x45x45. Katero grelno žico bi mi priporočili in ali moram dodati kaj drugega?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam 7-metrski kabel, ki bi moral zadostovati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
keenan
2 sporočila
keenan fr
Pozdravljeni, imam leseni terarij velikosti 1 meter (100x100x60). Ali bi bil kabel dolžine 6,5 m in moči 50 W dovolj za doseganje 30 stopinj? Kabel bom namestil na spodnjo ploščo. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dejansko potrebujete 50 vatov, in če ne dosežete temperature 30 stopinj, je idealno združiti več virov toplote. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
anthony
10 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, imam lesen terarij velikosti 120x60x60 za pogono. Katero velikost in moč mi priporočate?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, grelni kabel načeloma ni priporočljiv za bradata agame. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Catherine
2 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 90 x 45 x 90 s jemenskim kameleonovcem in rad bi vedel, ali bi ta kabel zadostoval za vzdrževanje toplote v notranjosti poleg UV-lučke, ki je že nameščena, kam ga postaviti in kakšna dolžina bi bila potrebna? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,To je odvisno od velikosti vašega akvarija in temperature prostora, v katerem je terarij.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia
Dylan
4 sporočila
dylan fr
Živjo. Rad bi vedel, kakšno moč svetujete za terarij, velik 80x30x40. V prostoru je 22°C. Potrebujem, da se toplota prenese skozi bukove sekance in doseže temperaturo 38°C. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, potrebujete vsaj 50W, vendar to verjetno ne bo dovolj za dosego 38°. Idealno je kombinirati več virov toplote. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo