Vprašanja, razprave o izdelkih

62 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Brandon
1 sporočila
brandon fr
Pozdravljeni, pravkar sem si omislil želvo Hermann, našel sem ji lep terarij velikosti 80x40x40, ampak njena žarnica se je pokvarila in spraševal sem se, kakšno moč žarnice potrebujem za mojo malo April? Lep pozdrav, Brandon Coppee
Mikael
1 sporočila
mikael fr
Pozdravljeni, imam terarij velikosti 50x25x25 za majhnega bradatega kuščarja. Katero grelno žarnico naj izberem, da dosežem največ 40 stopinj Celzija, eventualno 45 stopinj?
Solen
3 sporočila
solen fr
Pozdravljeni, Žarnica moje želve Trachemys scripta in tiste moje Pelomeduse sta pregoreli. Katero svetilko mi priporočate? Trgovine v moji bližini nikoli nimajo svetilk in čeprav jih naročim v teh trgovinah, nikoli ne prispejo... Akvarij moje trachemys ima dolžino 79 cm, širino 29 cm in višino 25 cm, medtem ko ima akvarij moje pelo dolžino 41 cm, širino 21 cm in višino 10 cm (še je mladič). Svetovanja, ki sem jih dobil, so različna, kot na primer svetilka UVA in UVB grelna, grelna svetilka brez UV ter grelna UVB svetilka. Do zdaj sem uporabljal grelne UVB svetilke, vendar sem morda v zmoti. Hvala za vaš odgovor.
Delphine
2 sporočila
delphine fr
Pozdravljeni, želim zmanjšati trenutno porabo (keramična žarnica 75W), kakšno moč izbrati za ogrevanje površine moje trachemys scripa v akvariju 150x40x50 z razdaljo med žarnico in površino približno 25 cm, prosim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, potrebno bo vzeti najmanj 60W. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
Anne
3 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero svetilko naj vzamem za kopensko želvo, ki jo bom pozimi dajal v terarij, hvala
Alexandre
2 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni, imam pituophis catenifer sayi in ga nameravam, ko bo odrasel, namestiti v terarij velikosti 140 x 120 x 130. Trenutno ima ogrevanje po tleh, kar mu zelo ustreza. Kljub temu mu nameravam v novem terariju postaviti veliko ploščato skalo z žarnico nad njo, vendar ne želim doseči 40 stopinj, saj potrebuje le 30/32 pod svetilko. To bi mi omogočilo, da z žarnico v kombinaciji z grelnim kablom (nameščenim zunaj njegovega dosega, seveda ;-) ) ustvarim temperaturni gradient od 32 do 24 stopinj (32 pod svetilko, 30 na vroči strani in 24 na hladni točki). Katero vrsto svetilke mi priporočate? Zavedam se, da potrebujem grelno svetilko, ki bo tudi spodbujala rast rastlin, saj mu ustvarjam naravni terarij. In kakšno moč žarnice? Hvala vnaprej za vaše odgovore. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam referenco 2025, ki bo bolj primerna, saj bo zagotovila potrebno toploto in svetlobo za rastline. https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-daylight-p-576.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
MARIE
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni vsi, imam bradato agamo, staro 8 mesecev in dva tedna. Ravno sem mu kupil terarij velikosti 120x60x60 (namesto trenutnega 80x60x60). Imam grelno žarnico (30/35°C) in UV žarnico, ali bo to dovolj v večjem terariju? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, treba bo po potrebi prilagoditi moč grelnih in UV žarnic. Svetujemo vam, da najprej preverite temperature v novem terariju z vašo trenutno opremo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Emie
1 sporočila
emie fr
Pozdravljeni, imam stepsko želvo, staro 7 mesecev, in želel bi vedeti, kakšna je idealna temperatura na točki segrevanja, saj sem dobil več zelo različnih nasvetov... In katero žarnico mi priporočate? Ali obstaja tabela, ki pokaže stopinje glede na moč v vatih? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za stepsko želvo mora biti temperatura na toplem mestu 40°C. Žarnica mora biti zato precej močna. Izbrati jo morate glede na kraj, kjer jo boste postavili, saj bo razdalja med žarnico in površino toplega mesta vplivala na to temperaturo. Ne oklevajte in obiščite različne forume, ki vam bodo glede na vaše potrebe ponudili prilagojene odgovore. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Baro
2 sporočila
baro fr
Živjo, ali ta žarnica lahko segreje plažo za vodne želve na 31 stopinj na 30 cm od plaže? In ali ta žarnica oddaja UVA in UVB žarke? Če ne, mi lahko priporočate žarnico, ki to vse omogoča? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko uporabite žarnico Solar Glo, ki združuje obe funkciji. https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.html 125W bo zadostovalo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
joy
6 sporočila
joy fr
Pozdravljeni, imam dve želve Paleomedusa. Kakšno vrsto žarnice naj izberem, da bo segrevala med 33 in 36 stopinj na razdalji 35 cm od moje plaže? Najlepša hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrebna je žarnica z močjo 150W. Priporočamo vam, da preverite temperaturo in prilagodite višino glede na doseženo toploto. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
loic
3 sporočila
loic fr
Pozdravljeni Temperatura pri meni zelo niha. Za terarij velikosti 150×50×60 lahko uporabim 2×100W žarnice + 46W grelno podlogo? Vse nameravam priključiti na termostat. Ali je kombinacija teh treh elementov dobra za mojega BIC? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, seveda, lahko kombinirate grelno žarnico in preprogo. Termostat vam bo omogočil natančnejše ocenjevanje in nadzor temperature. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Cyril
1 sporočila
cyril fr
Pozdravljeni, Kakšno moč žarnice izbrati, da dosežem 30/33 stopinj na točki segrevanja za terarij dolžine 150 cm x 60 cm širine x 60 cm višine? Ker že imam terarij te dimenzije in z žarnico moči 160 vatov dosežem 45 stopinj pod žarnico. Če mi lahko pomagate, Hvala vnaprej Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo model 100W žarnice za terarij referenca 6526 Vendar vam svetujemo, da kombinirate vaš nosilec s termostatom za najboljše uravnavanje temperature. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
celine
1 sporočila
celine fr
pozdravljeni, kateri nosilec je najbolj primeren za to žarnico? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Držalo za svetilko s sponko bi moralo ustrezati tej svetilki. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
cyril
1 sporočila
cyril fr
Dober večer, imam terarij 120-60-60, ki je že osvetljen s spot žarnico Solar raptor, na vroči točki dosežem 33 stopinj. Rad bi vedel, katero grelno svetilko izbrati, da bi dosegel temperaturo 40-45 stopinj? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, 40W žarnica bi morala zadostovati vašim potrebam. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste približno življenjsko dobo te svetilke? Ena od tistih, ki sem jih kupil pri mojem zadnjem naročilu, je ogrevala moj terarij komaj en teden, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Žarnice se menjajo vsako leto. Njihova življenjska doba je odvisna od uporabe. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
blandine
1 sporočila
blandine fr
Pozdravljeni, Imam terarij velikosti 120x60x60 za svoje testudos graecas in zanima me, ali je ta grelna žarnica primerna za njihovo toplo točko, predvsem pa, koliko vatov naj vzamem. Vnaprej se vam zahvaljujem. S spoštovanjem.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica bi morala ustrezati. Število vatov je odvisno od temperature v vaši sobi in od tega, ali imate drugi vir toplote. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
Laura
1 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta žarnica primerna za tropske terarije (70/90 % vlažnosti)? Če ne, katero mi priporočate? In če moj terarij meri 125x125x185 (dxŠxV), koliko vatov potrebujem? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam to žarnico: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-repti-glo-5-0-reproduisant-le-climat-tropical-p-583.html S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
mickael
3 sporočila
mickael fr
pozdravljeni, imam dva škorpijona, kaj bi mi svetovali glede ogrevanja? čez dan naj bo temperatura 28 stopinj, ponoči pa 20 do 22 stopinj?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko vam ponudimo ta izdelek, če imate cesarske škorpijone: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-repti-glo-5-0-reproduisant-le-climat-tropical-p-583.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
ESTELLE
1 sporočila
estelle fr
Pozdravljeni, ravnokar sem nabavil kopensko želvo, ki sem jo namestil v terarij. Rad bi ji namestil grelno svetilko, vendar ne vem, kako jo izbrati, kakšna moč? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vse je odvisno od velikosti vašega terarija, sobne temperature in od tega, ali imate še kakšen vir toplote, zato vam je težko natančno odgovoriti. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Clément
2 sporočila
clément fr
Pozdravljeni, imam vzrejo kobilic in potrebujem temperaturo med 30 - 35 stopinjami. Imam plastično škatlo velikosti približno 70 cm dolžine, 40 cm širine in 40 cm višine. Koliko vatov bi morala imeti žarnica, da dosežem to toploto? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočam žarnico z močjo 60 W v kombinaciji s termostatom, da lahko kar najbolje regulirate temperaturo. Vse je odvisno od sobne temperature prostora, kjer se nahaja terarij. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Clément
2 sporočila
clément fr
Pozdravljeni, kakšen je podstavek te žarnice? In koliko vatov naj ima žarnica, da bo dosegla temperaturo 30 stopinj? Hvala, lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je podnožje E27. Vse je odvisno od velikosti vašega terarija in od lokacije vaše žarnice. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
FABIENNE
2 sporočila
fabienne fr
Pozdravljeni, imam dve vprašanji:Prvo: Imam klasično stojalo za nočno svetilko. Ali bo ta žarnica ustrezala zanj?Drugo: Ali je ta žarnica primerna za mlade kopenske želve?HvalaFabienne
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za to žarnico vam priporočamo to podnožje: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-sun-dome-avec-douille-en-ceramique-et-reflecteur-en-alliage-p-79.htmlTa žarnica je lahko primerna za mlade kopenske želve. S spoštovanjem, Mary iz Zoomalie
tifani
1 sporočila
tifani fr
zdravo, rad bi vedel, ali grelna žarnica za terarij 40W porabi veliko elektrike???
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, porabila bo 0,040 kW/h. S spoštovanjem, Mary iz Zoomalia
Thibault
1 sporočila
thibault fr
Pozdravljeni, ali je ta žarnica dovolj kot vir toplote in svetlobe v lesenem terariju z dvema želvama Hermannov znotraj? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, 60W grelna svetilka je dovolj, postavite jo nad prostor, kjer se želve rade zadržujejo. Svetilka oddaja svetlobni tok, vendar to ni njena glavna funkcija. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
Corinne
3 sporočila
corinne fr
pozdravljeni, 18. septembra 2011 ste izjavili, da je ta žarnica združljiva s kleščami Glow Light Maxile. 3. marca 2013 ste povedali, da ni združljiva. Ali je končno združljiva? V terariju iz morskega vezanega lesa velikosti 1,60 x 1,20 x 0,60 m (VxŠxG) imam Powersun 100W, ki segreva na 26°, potrebujem pa 30 ° za namestitev vodnega zmaja. Ali lahko dodam grelno žarnico za zvišanje temperature, in če da, koliko vatov bi morala imeti?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam to grelno žarnico: https://www.zoomalia.com/animalerie/intense-b-spot-25w-chaleur-p-18971.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
mikael
5 sporočila
mikael fr
pozdravljeni, koliko vatov potrebujem za mojega pogona, terarij je velikosti 60x30x45
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Želite to žarnico povezati z drugim virom toplote? S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
SANDRINE
2 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, kakšna moč bi bila potrebna za lesen terarij dimenzij 150x60x60? Upoštevajte, da nameravam uporabiti fluorescentno cev Reptil Glo 10 dolžine 90 cm in moči 30 vatov. Ta terarij je namenjen mojim bradatim agamam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izberete žarnico z močjo 60W. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
julien
1 sporočila
julien fr
zdravo, ali je ta žarnica združljiva s podnožjem combo deep dome?
Séverine
6 sporočila
séverine fr
Zdravo, ali bi ta svetilka lahko šla na nosilec svetilke s sponko Glow Light Maxi. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica ni primerna, lahko uporabite žarnico do 250W, razen grelne žarnice ali keramične žarnice, ki bi ustvarili preveč toplote za ta nosilec svetilke. S spoštovanjem Ekipa Zoomalia
Nadege
1 sporočila
nadege fr
Pozdravljeni, katero žarnico naj izberem za terarij velikosti 60x35x23 s grelno preprogo spodaj velikosti 28x28 za želvo Hermanni Graeca v ogrevanem prostoru s temperaturo 22°C.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za velikost vašega terarija in glede na to, da že imate grelno blazino, bo dovolj žarnica z močjo 50 W. Na voljo so samo grelne žarnice ter kombinirane žarnice z UV-svetlobo in ogrevanjem, celo halogenske žarnice. V vsakem primeru se usmerite na 50W. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
christine
11 sporočila
christine fr
živjo, ali bo 40 W žarnica, nameščena 30 cm nad območjem moje želve, zadostna? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, V principu omogoča 40-vatna žarnica doseganje temperature okoli 32 stopinj. Tukaj je povezava, ki vam lahko pomaga pri vzreji vaše želve: http:/jacques.prestreau.pagesperso-orange.fr/tortues/pdf/35_aquarium.pdf S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
auguste
9 sporočila
auguste fr
živjo, kakšno moč potrebujem za terarij velikosti 80/45/60 v steklu za pogono hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vse je odvisno od drugih osvetlitev, prisotnih v terariju. Glede na velikost vašega potrebujete približno 100W. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
FANNY
3 sporočila
fanny fr
Pozdravljeni, potrebujem grelno žarnico in UV žarnico za mojo želvo. Ali ta žarnica služi za oboje? Ali pa mi svetujete, kaj naj kupim, glede na to, da nameravam pri vas kupiti 2 nosilca za svetilko Glow Light Maxi.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za zadostno stopnjo UV doporučamo, da se raje obrnete na žarnice Power Sun / Sun Glo / Beam.
7790
1 sporočila
7790 fr
Pozdravljeni, ali ta žarnica oddaja UVB žarke in ali je združljiva s svetilko na prijemalko glow light maxi? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta žarnica oddaja UVB in je združljiva z nosilcem glo-light.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo