Vprašanja, razprave o izdelkih GREEN VET Lithamine Pes & Mačka za Ledvično Udobje
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
patricia
Odličen izdelek, ki ga uporabljam za svojo starejšo mačko, 2 na dan. Brez težav z ledvicami. Krvni test za kreatinin je brezhiben!
2 sporočila
patricia
Spremljanje izdelka samo z briketi in pasto za mačke s specifičnimi težavami z ledvicami tudi
3 sporočila
martine
Pozdravljeni, ali bi ta izdelek lahko ustrezal mački, ki začenja imeti težave z ledvicami? Hvala.
1 sporočila
marcel
ja, moj pes jih jemlje do konca življenja po nasvetu veterinarja in zelo dobro deluje. Obstaja tudi za mačke. Lep pozdrav
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, da, ta izdelek mi je priporočil moj veterinar za mojo 14-letno mačko, ki je imela težave z ledvicami, izgubo teže in bruhanjem – sledila sem zdravljenju: 1 tableta zjutraj in zvečer zdrobljena v mehko hrano 3 tedne, nato 1 na dan 10 dni in od takrat naprej je v odličnem stanju, prav tako njene ledvice -
2 sporočila
brigitte
Ali lahko to nadomesti dermoscent prehransko dopolnilo za sečila, saj ga ne morem naročiti pri vas, verjetno zaradi pomanjkanja zalog?