Vprašanja, razprave o izdelkih GRAU Česen v prahu proti klopom in bolham za pse in mačke
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
sophie
Kako lahko prodajate ta izdelek za mačke in pse, če pa je česen strup za mačke in pse?
1 sporočila
olivia
Česen ni strup za pse in mačke, čebula je... tako kot grozdje, čokolada.
4 sporočila
sophie
Ja, česen je prav tako strupen. Res je kot čokolada, ki je strupena tako za pse kot mačke. Zakaj je temu tako, pa nisem vedela, hvala za deljenje informacije.
2 sporočila
caroline
Ta izdelek sem kupil po številnih raziskavah. Namenjen je za prostoživeče mačke, ki se jih ne morem dotakniti, da bi jim dal sredstvo proti bolham. Nekatere so se precej praskale, zdi se mi, da je zdaj bolje, vsaj upam! Dajem zelo malo, kot je priporočeno, vendar vsak dan. Prav tako se strinjam glede čebule in čokolade, kot tudi avokada. Lep teden
1 sporočila
anny
Že 20 let redno uporabljam česen v prahu v majhnih odmerkih in to ne povzroča nobenih težav ter je učinkovito, ne uporabljam več nobenega izdelka, kot so pipete ali podobno, ki so veliko bolj škodljivi.
4 sporočila
sophie
... To ostaja strup za mačke, treba je videti, v kolikšni meri je boljše ali slabše kot pipete...
86 sporočila
céline
Pozdravljeni, tukaj je članek z informacijami na temo strupenih živil za naše hišne ljubljenčke: https://www.zoomalia.com/blog/article/aliments-toxiques-animal-de-compagnie.html