Vprašanja, razprave o izdelkih Krtača FURminator za pse z dolgimi dlakami - na voljo v 5 velikostih
100% stranke
priporočam ta izdelek
53 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, ali bi ta krtača v velikosti L ustrezala mojemu 7-mesečnemu avstralskemu ovčarju? Glede na to, da je še vedno mladiček! Hvala za vaš odgovor
2 sporočila
laurence
Pozdravljeni, sprejemamo štiri mesece starega mladička yorkshira. Ali lahko uporabim Furminator krtačo za dolgodlake pse takoj ob njegovem prihodu? Če ne, mi lahko priporočite krtačo. Potrebujem tudi glavnik za vzdrževanje dlake mojega mladička? Hvala, lep pozdrav,
Laurence
Laurence
2 sporočila
alissa
Zakaj pa ne, vendar bo krtača bolj koristna, ko bo vaš mladiček dosegel velikost in dlako odraslega psa. Za mladička bo krtača predvsem služila, da ga navadi na krtačenje in da izvaja kratke seanse urejanja.
1 sporočila
pierre
Imamo majhnega kavalirja kralja Karla (7kg). Ali je ta krtača primerna?
4 sporočila
florence
Da, popolno za kavalirskega kralja Karla.
1 sporočila
carine
Pozdravljeni, za malino naj vzamem velikost manj kot 5 cm ali večjo od 5 cm. Hvala za vaše odgovore.
12 sporočila
monsieur madame
Pozdravljeni, kakšna je velikost dolgodlakega nemškega ovčarja, ki tehta 36 kg?
1 sporočila
charlène
Velikost L ali XL
1 sporočila
cecile
Za mojega golden retrieverja, ki tehta enako, sem pred kratkim prešla na večji model, ki je bolj primeren kot manjša velikost.
12 sporočila
monsieur madame
Hvala
1 sporočila
roland
Pozdravljeni, za mojega 34 kg zlatega prinašalca sem vzel velikost L in mu zelo ustreza
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni, ali je ta krtača primerna za mladička? Pasma: shetlandski ovčar? Če ja, katera velikost bi bila primerna? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
muriel
Pozdravljeni, Ne, za mladička potrebujete mehkejšo krtačo. Za svojega odraslega dolgodlakega nemškega ovčarja sem izbrala tole, je odlična.
2 sporočila
anne-claire
Za mladička je morda najbolje izbrati manjšo velikost krtače za začetek... Kakorkoli že, krtača za dolgodlake pse je primerna in zelo učinkovita na dlaki mojega pirenejskega ovčarja. V kombinaciji s karte čopičem + glavnikom proti vozlom se je njegova toleranca do krtačenja precej izboljšala. Dodaten nasvet: pri psu z dolgimi dlakami sem opustil uporabo oprsnice, saj drgnjenje povzroča nastanek kep (vozlov v dlaki) in s tem otežuje krtačenje... Pogumno! In prijetno krtačenje še naprej ;-)
1 sporočila
noemie
Pozdravljeni. Za beaucerona, ali naj vzamem kratek ali dolg glavnik? Dlaka naj največ 5 cm. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kratek glavnik bo primeren za beaucerona. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
vanessa / ugo
Pozdravljeni, katero vrsto in velikost krtače naj izberem za svoja dva huskyja, stara 1 leto (20 kg)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost L bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, kmalu bomo sprejeli kavalirja King Charlesa (2 meseca), ali naj nabavim krtačo velikosti S ali M? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, odsvetujemo uporabo te vrste krtače na pasji dlaki, priporočljivo je, da jo uporabljate šele v odrasli dobi. Priporočamo spodnjo krtačo, katere konice so zaščitene. Ta bo omogočila, da vašega mladička nežno navadite na nego.https://www.zoomalia.com/animalerie/slicker-metal-p-2705.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
odile
Imam labradorja, ki je križan z akita inu (42 kg, 70 cm višine do vihra), dlaka je zelo košata, gosta in mehka (od akita ...). Ali naj vzamem XL krtačo? Ali krtača dobro odstranjuje mrtvo dlako, ker je odvšča povsod!!! Hvala za nasvet.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost XL bo najbolj primerna za vašega psa. Krtača Furminator je idealna za odstranjevanje mrtve dlake, saj zmanjša izgubo dlake za 90%. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, želela bi vedeti, ali je ta krtača primerna za dlako coton de Tulear (debela dlaka), saj imajo zelo težke vozle in jih je včasih težko razčesati.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta krtača ne bo učinkovita za razčesavanje vašega Coton de Tuléar, priporočamo jo za odstranjevanje odmrlih dlak. Za razčesavanje večjih vozlov vam svetujemo, da uporabite glavnik za razčesavanje. https://www.zoomalia.com/animalerie/etrille-demeloir-10-dents-p-2686.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
8 sporočila
linda
Pozdravljeni, ali je ščetka velikosti S primerna za mojega cavalier king Charlesa in mojega birmskega mačkona? Ali je bolje, da kupim tudi model za mačke?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko uporabljate isti Furminator za obe vaši živali, saj imata obe dolgo dlako. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
2 sporočila
nicole
Pozdravljeni, kakšna je velikost avstralskega ovčarja? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost L bo ustrezna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
patrick
Pozdravljeni, kakšna je velikost bernskega planšarskega psa
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko vas usmerimo na ta model: ORODJE ZA DOLGO DLAKO VELIKIH PSOV - Velikost L, referenca 43805 ali velikost XL, referenca 43806. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marine
Zdravo, ne vem, ali naj izberem dolgodlako ali kratkodlako različico za svojega haskija. Ker na vratu ima več kot 5 cm dolgo dlako, medtem ko na stegnih je precej kratka ...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrebno je vzeti Furminator za pse z dolgo dlako. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
marion
Pozdravljeni, želel bi kupiti to krtačo v velikosti L, vendar trenutno ni na zalogi. Kdaj mislite, da jo boste imeli spet na zalogi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je ponovno na zalogi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni. Imam dolgodlakega psa, ki ga pogosto krtačim, vendar ima še vedno vozle. Katero krtačo mi priporočate, da tega problema ne bi več imel? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta krtača je odlična, saj odstranjuje odmrlo dlako. Če ima vaš pes dolgo dlako, priporočamo velikost M. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
fanny
Pozdravljeni, imam samojeda in se odločam med velikostjo L in M, kaj mi priporočate? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost L. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
katia
Pozdravljeni, imam shiba inuja, katera velikost mu ustreza? Lep pozdrav, Márquez
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Glede na dolžino dlake vašega psa vam lahko svetujemo velikost S ali M. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
frederique
Pozdravljeni, lastnik tibetanskega terierja z zelo dolgo (15 cm) in tanko dlako ter volneno poddlako, ali bi bila ta vrsta krtače lahko učinkovita? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta krtača se zdi primerna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
thomas
Pozdravljeni, imam kavalirja King Charlesa, ki tehta 9,5 kg. Zanima me, ali naj izberem velikost S ali M? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam velikost M. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
didier
Pozdravljeni, imam jack russella s "broken" dlako. Katero krtačo Furminator naj kupim, tisto za dolgo dlako ali tisto za kratko dlako? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam izdelek za kratko dlako. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
marie claire
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta krtača primerna za westieja in katera? HVALA
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vašega psa morate izbrati velikost S. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
rolland
imam kratkodlakega jack russella in dolgodlakega, eden tehta 7 kg, drugi 8 kg
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vašega dolgodlakega psa priporočamo velikost S. Za vašega kratkodlakega psa priporočamo krtačo spodaj: https://www.zoomalia.com/animalerie/brosse-furminator-pour-chiens-a-poils-courts-5-tailles-de-brosses-selon-morphologie-du-chien-p-17179.html S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
6 sporočila
elodie
Pozdravljeni, rada bi vedela, katero krtačo Furminator naj kupim, saj imam zlatega prinašalca, pa tudi bernardinca, zato se odločam med velikostjo L in XL, imam pa tudi labradorca, zato je morda bolje izbrati krtačo za dolge dlake? Lep pozdrav, Elodie
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vašega bernardinca vam lahko priporočamo krtačo velikosti XL. Krtača za dolge dlake bi prav tako ustrezala vašemu labradorcu, čeprav je krtača za kratke dlake bolj primerna. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
regine
Za shih tzuja, ki tehta 9 kg, kakšno velikost krtače priporočate? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izbrati morate "small" ali "medium", odvisno od tega, ali je vaš pes odrasle velikosti ali ne, in ali ima zelo dolge dlake ali ne. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalie