Vprašanja, razprave o izdelkih Krstnik FURminator za kratkolasce pse - 5 velikosti na voljo
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
muriel
Pozdravljeni, moj pes ima srednje dolgo dlako (mešanec med setrom in labradorcem). Priporočate model za kratko ali dolgo dlako? Hvala vnaprej, gospa Zeutzius
1 sporočila
kristelle
Pozdravljeni, imam psa pasme Akita Inu, katero velikost Furminatorja naj izberem? Ali je primeren za to pasmo psa? Ali bi se raje moral odločiti za karteč?
3 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, imam labradorca, vzela sem to krtačo in z njo nežno krtačim tudi svoje mačke.
1 sporočila
fernande
Pozdravljeni, dobil sem krtačo furminator za dolgodlake za svojega Shih tzuja in ker imam tudi francoskega buldoga, bi rad izvedel razliko med krtačo za dolge dlake in tisto za kratke dlake, saj sta si točno enaki?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dolžina zob ni enaka za dolgodlake ali kratkodlake pse. Nabaviti bo potrebno primeren furminator za vsakega vašega psa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
morgane
Pozdravljeni. Imam nemškega ovčarja, ki nima dolge dlake. Ali bi mu ustrezala ta krtača za kratko dlako? Katero velikost mi prosim priporočate?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Nemški ovčarji imajo bogato spodnjo dlako, zato bi bil bolj primeren Furminator za dolgodlake pse. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gwendoline
Imam boksarja, katera velikost bi bila najboljša? Hvala!!
4 sporočila
sophie
Pozdravljeni, za angleškega buldoga je potrebna krtača med velikostjo "S" (small) in "M" (medium). Lep pozdrav in hvala za vaše vprašanje.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko vam priporočimo S.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
emeline
Živjo, katera velikost krtače bi bila primerna za mojega pritlikavega pinča (3,5 kg)? XS ali S? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam velikost S. Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
yasmine
Pozdravljeni, Ali bo ta krtača primerna za beaglovo dlako? Vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta krtača bo primerna za vašega psa, ki ima kratko dlako.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta krtača bo primerna za vašega psa, ki ima kratko dlako.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia