Vprašanja, razprave o izdelkih FRONTLINE TRI ACT Pipete proti parazitom za psa
22 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
florence
Pozdravljeni, ali lahko nanesemo pipeto Frontline tri ACT na samico, ki doji?
1 sporočila
christine
To ni zelo priporočljivo Vprašajte za potrditev pri veterinarju prej, to je bolje
4 sporočila
patricia
ja, lahko uporabite pipeto na psici, ki doji, vendar naj bodo te od podjetja Frontline, saj so prilagojene. Lep dan.
5 sporočila
kelly
Pozdravljeni, koliko pipet je treba dati na mesec in kako pogosto? Hvala
1 sporočila
peter
1 pipeta na mesec
5 sporočila
christine
Ena pipeta na mesec od marca do novembra, nato razmak
4 sporočila
patricia
vsak mesec je treba uporabiti samo eno ampulo, in to vsak mesec. Izogibajte se kopanju psa ali mačke nekaj dni po nanosu ampule. Lep dan.
1 sporočila
alain
Pozdravljeni, treba je vstaviti pipeto vsake 4 tedne. To počnem, kljub temu pa je moja psička bila okužena z bolhami: veterinar mi je povedal, da izdelek ne deluje na vseh psih. Zato sem ji nadel ovratnico Seresto, da bom mirna naslednjih 7 mesecev. Lp
14 sporočila
laurent
Pozdravljeni, ali je ta izdelek priporočljiv za mladička pasme coton de tulear, ki bo star 8 do 9 tednov? In kakšna je razlika med pipetami TriAct in pipetami Frontline Combo? Hvala
5 sporočila
sylvie
v navodilih piše, da mora biti mladiček starejši od 8 tednov, jaz sem sprva vzela za mladička, ki sem ga iskala pri veterinarju, izdelek je kljub temu precej močan za mladička,
1 sporočila
rachel
živjo, ali lahko damo pipete frontline TRI ACT za osem tednov starega mladička, saj delovanje izdelka vpliva na klope, bolhe, komarje, pike muh in peščene mušice, tako da je mladič dobro zaščiten
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, da, prilagoditi jo je treba glede na njegovo težo. Razlika je v tem, da imajo poleg tega še odbojni učinek, ki je zelo dober proti pikajočim muham.
1 sporočila
laetitia
Da, če mladič tehta več kot 2 kg. Razlike med Combo in drugim sredstvom ne poznam dobro. Vem samo, da nisem bila zadovoljna s TriAct in sem se vrnila k uporabi Combo, ki se mi zdi bolj učinkovit.
1 sporočila
christian
Za mladičke sem zelo zelo previden in vedno prosim za nasvet veterinarja
1 sporočila
reine
Pozdravljeni, za mladička raje izberem manj močno sredstvo in Frontline Tri-Act je veliko bolj učinkovit kot Combo.
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, Kakšen je rok uporabe za pipete Frontline Tri Act 5-10Kg v pakiranju po 3? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, rok trajanja je 10/2017. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
francoise
Pozdravljeni, Moj pes tehta 5 kg, katero referenco naj izberem od 2 do 5 kg ali od 5 do 10 kg?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Če vaš pes tehta 5 kg, ne več, ne manj, je najbolje, da izberete enega ali drugega glede na njegov življenjski slog in tveganja za okužbo s paraziti. Pipeta za psa od 5 do 10 kg bo bolj koncentrirana in vsebovala več izdelka. Če imate psa z dolgo dlako, ki veliko časa preživi zunaj na tveganih območjih, izberite to. Če pa ste v mestu, kjer pes ne hodi veliko ven, ne srečuje veliko drugih psov in je večinoma na betonu, bodo zadostovale pipete za psa od 2 do 5 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
didier
Pozdravljeni, katera rešitev za mojega psa, ki tehta 80 KG
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izbrati morate izdelek za pse, ki tehtajo med 20 in 40 kg (referenčna številka 64814) in pri vsakem zdravljenju uporabiti dve pipeti namesto ene. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
julie
Ali se lahko uporablja pri dveh mesecih starem mladičku? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Uporabite lahko, če vaš pes tehta več kot 2 kilograma. S spoštovanjem, Ekip Zoomalia