Vprašanja, razprave o izdelkih FRONTLINE TRI ACT Pipete proti parazitom za psa

100% stranke

priporočam ta izdelek

22 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
florence
3 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, ali lahko nanesemo pipeto Frontline tri ACT na samico, ki doji?
Christine
1 sporočila
christine fr
To ni zelo priporočljivo Vprašajte za potrditev pri veterinarju prej, to je bolje
patricia
4 sporočila
patricia fr
ja, lahko uporabite pipeto na psici, ki doji, vendar naj bodo te od podjetja Frontline, saj so prilagojene. Lep dan.
Kelly
5 sporočila
kelly fr
Pozdravljeni, koliko pipet je treba dati na mesec in kako pogosto? Hvala
Peter
1 sporočila
peter fr
1 pipeta na mesec
Christine
5 sporočila
christine fr
Ena pipeta na mesec od marca do novembra, nato razmak
patricia
4 sporočila
patricia fr
vsak mesec je treba uporabiti samo eno ampulo, in to vsak mesec. Izogibajte se kopanju psa ali mačke nekaj dni po nanosu ampule. Lep dan.
Alain
1 sporočila
alain fr
Pozdravljeni, treba je vstaviti pipeto vsake 4 tedne. To počnem, kljub temu pa je moja psička bila okužena z bolhami: veterinar mi je povedal, da izdelek ne deluje na vseh psih. Zato sem ji nadel ovratnico Seresto, da bom mirna naslednjih 7 mesecev. Lp
Laurent
14 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni, ali je ta izdelek priporočljiv za mladička pasme coton de tulear, ki bo star 8 do 9 tednov? In kakšna je razlika med pipetami TriAct in pipetami Frontline Combo? Hvala
sylvie
5 sporočila
sylvie fr
v navodilih piše, da mora biti mladiček starejši od 8 tednov, jaz sem sprva vzela za mladička, ki sem ga iskala pri veterinarju, izdelek je kljub temu precej močan za mladička,
rachel
1 sporočila
rachel fr
živjo, ali lahko damo pipete frontline TRI ACT za osem tednov starega mladička, saj delovanje izdelka vpliva na klope, bolhe, komarje, pike muh in peščene mušice, tako da je mladič dobro zaščiten
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, da, prilagoditi jo je treba glede na njegovo težo. Razlika je v tem, da imajo poleg tega še odbojni učinek, ki je zelo dober proti pikajočim muham.
LAETITIA
1 sporočila
laetitia fr
Da, če mladič tehta več kot 2 kg. Razlike med Combo in drugim sredstvom ne poznam dobro. Vem samo, da nisem bila zadovoljna s TriAct in sem se vrnila k uporabi Combo, ki se mi zdi bolj učinkovit.
Christian
1 sporočila
christian fr
Za mladičke sem zelo zelo previden in vedno prosim za nasvet veterinarja
reine
1 sporočila
reine fr
Pozdravljeni, za mladička raje izberem manj močno sredstvo in Frontline Tri-Act je veliko bolj učinkovit kot Combo.
SANDRINE
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, Kakšen je rok uporabe za pipete Frontline Tri Act 5-10Kg v pakiranju po 3? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, rok trajanja je 10/2017. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
FRANCOISE
1 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, Moj pes tehta 5 kg, katero referenco naj izberem od 2 do 5 kg ali od 5 do 10 kg?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Če vaš pes tehta 5 kg, ne več, ne manj, je najbolje, da izberete enega ali drugega glede na njegov življenjski slog in tveganja za okužbo s paraziti. Pipeta za psa od 5 do 10 kg bo bolj koncentrirana in vsebovala več izdelka. Če imate psa z dolgo dlako, ki veliko časa preživi zunaj na tveganih območjih, izberite to. Če pa ste v mestu, kjer pes ne hodi veliko ven, ne srečuje veliko drugih psov in je večinoma na betonu, bodo zadostovale pipete za psa od 2 do 5 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
DIDIER
1 sporočila
didier fr
Pozdravljeni, katera rešitev za mojega psa, ki tehta 80 KG
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, izbrati morate izdelek za pse, ki tehtajo med 20 in 40 kg (referenčna številka 64814) in pri vsakem zdravljenju uporabiti dve pipeti namesto ene. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
julie
1 sporočila
julie fr
Ali se lahko uporablja pri dveh mesecih starem mladičku? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Uporabite lahko, če vaš pes tehta več kot 2 kilograma. S spoštovanjem, Ekip Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo