Vprašanja, razprave o izdelkih FRONTLINE COMBO Pipeta proti zajedavcem za pse

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
KATIA
1 sporočila
katia fr
Pozdravljeni, Za psičko, ki tehta približno 22 kg, kaj mi svetujete? Naj kupim odmerek za 20 do 40 kg in ne uporabim vsega? Ali ne bi bil odmerek za 10 do 20 kg zadosten? Iščem učinkovito rešitev brez prenasičenja s pesticidi ... Hvala vnaprej za vašo pomoč. Lep pozdrav.
MATHILDE
1 sporočila
mathilde fr
Pozdravljeni, moj pes tehta 4,8 kg in mu mesečno nanašam pipete od 2 do 10 kg. Ker ni vmesnega odmerka, se nikoli nisem spraševal. V vašem primeru mislim, da bi se odzval kot vi in se odločil za nižji odmerek. Še posebej, če zdravljenje izvajate redno. Božanje vaši psički in lepo vas pozdravljam
Jean Paul
1 sporočila
jean paul fr
Pozdravljeni,

Od katerega izdelka je uporaba primerna, saj bom dobil mladička?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta pipeta se lahko uporablja pri mladičkih od 3. meseca starosti dalje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
mickael
1 sporočila
mickael fr
Ali psi lahko redno hodijo v vodo? Lepo pozdravljeni
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, psi lahko gredo v vodo po preteku 48 urah po nanosu pipete. Pri psu, ki se res veliko kopa, je možno, da bo trajanje učinkovitosti krajše. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo