Vprašanja, razprave o izdelkih Friskies Vitafit Complete Odrasli Psi

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
CHRISTIAN
1 sporočila
christian fr
Zdravo, pravkar sem prejel paket hrane za pse Friskies Complete za odrasle pse, vrečko 15 kg, in, v nasprotju s spletno stranjo, je paket hrane označen v tujem jeziku. Opisa paketa ne morem razumeti, na vašem spletnem mestu pa je sestava v francoščini. Zato mi povejte, zakaj ta hrana prihaja iz tujine? Upam, da bom prejel vaš odgovor, ker če naročim hrano in opisa ne ustreza dejanskemu opisu na vaši spletni strani, to ni normalno, mislim, da bi morali to pojasniti. Hvala in lep pozdrav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo