Vprašanja, razprave o izdelkih Francodex Tablete za pomiritev in proti stresu za pse
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
fabienne
Hvala za vaše odgovore, naročila sem in bom poskusila ... Ne iščem čudežnega izdelka, ampak le nekaj, kar bi jo lahko malo olajšalo. Je mala kepica čustev in res sem poskusila že marsikaj ... zato poskušam, potipavam ... Poskusila sem tudi s posameznim in skupinskim šolanjem mladičkov ter z "Thundershirt", ki je sposoben pomiriti anksioznost pri psih. Ustvarjanje nežnega in stalnega pritiska na prsni koš psa ima pomirjevalni učinek. Nežna tehnika brez zdravil, ki je podobna povijanju dojenčkov. Ampak nič ni bilo prepričljivo, prav tako ne ovratnice, difuzorji ali tablete zilkena. Hvala, lep večer.
2 sporočila
fabienne
Pozdravljeni, imam majhno psičko, ki tehta 5 kg, je zelo aktivna in tesnobna. Poskusila sem že kar nekaj naravnih izdelkov, vendar nič ni uspelo umiriti njene tesnobe. Mislite, da bi ji ta izdelek lahko pomagal? Koliko tablet naj ji dam, saj na spletni strani ni navodil.
1 sporočila
marcel
zdravo, imam 30-kilogramskega bokserja, ki je zelo hiperaktiven in povzroča veliko škode. Redno mu dajem francodex. Običajni odmerek naj bi bil 1 tableta na 10 kg. Jaz mu dam eno zvečer in štiri zjutraj. Pri treh tabletah je povzročal veliko škode, s štirimi pa je veliko bolj umirjen. Ta izdelek nima znanih kontraindikacij. Gre zgolj za rastline, ki ob prehajanju skozi organizem ustvarijo pomirjujoč vonj. Obstajajo drugi, bolj aktivni izdelki, a so tudi precej dražji. Preizkusil sem tudi izdelke adaptil-calm v obliki ovratnice in električnega difuzorja, vendar brez opaznih rezultatov. Po branju komentarjev drugih kupcev sem mnenja, da je smiselno preizkusiti več izdelkov, dokler ne najdete tistega, ki ustreza vašemu psu. Kar se tiče vaše psičke, mislim, da bi bilo dobro poskusiti z dvema tabletkama zjutraj in eno zvečer ter ji omogočiti gibanje. Navedeno je, da je treba tablete dati 1 uro in 30 minut pred "travmatičnim" dogodkom. Upam, da sem vam pomagal. Prisrčen pozdrav,
1 sporočila
sylvie
pozdravljeni, imam hiperaktivnega cairn terierja, ki tehta 6 kg. Uporabljam kapsule 1 zjutraj in 1 zvečer, kar ga malo pomiri, ne da bi ga omamile ali mu dale željo po spanju, zato je to zame dober kompromis. S spoštovanjem