Vprašanja, razprave o izdelkih
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
jean-pierre
Ali obstajajo tveganja v primeru prevelikega odmerjanja pri majhnem psu, ki tehta 4 kg? Pred enim tednom sem nanesla pipeto (polovično, saj je pipeta padla, ko se je zlomila, kar je nekoliko težko, moram priznati) in moja psička ima še vedno bolhe! Ali lahko nanesem še eno pipeto teden dni kasneje???? Hvala za vaše odgovore.
1 sporočila
geraldine
Kupila sem te kapsule, ki so neučinkovite pri moji psički. Svetujem vam, da izberete drugo sredstvo proti škodljivcem
2 sporočila
maria
Osebno tega ne bi storila brez mnenja veterinarja
5 sporočila
jean-pierre
Hvala za vaš odgovor, morda bom počakala 4 tedne, preden uporabim drugo! Po mnenju svetovalca naj bi bile pipete zelo učinkovite, morda pa odmerek (izdelek izgubljen zaradi preloma) ni bil dovolj močan. Poskusila sem naravno.....
2 sporočila
maria
Ne morem oceniti učinkovitosti tega odganjalca, saj moj pes nima bolh, kljub temu ga ne bom ponovno kupil. Najprej zato, ker je pipeto težko odpreti in obstaja nevarnost, da izdelek izteče, in drugič, ker pušča mastno dlako
5 sporočila
jean-pierre
Hvala, mislim, da imate prav. To se mi je zgodilo, ko sem zlomila kapalko, polovica izdelka je stekla ven! zato ne morem oceniti učinkovitosti tega izdelka! in ostanem s polovico odmerka za mojo majhno psico, ki ima še vedno bolhe!!!! Tudi jaz ga ne bom več kupila! prisiljena sem počakati 4 tedne, medtem pa jo občasno umivam. Križev pot!!!!
2 sporočila
marie-line
Pozdravljeni, normalno je, da vaša psička še vedno ima bolhe, ker gre za insektifugne ampule in ne insekticidne (odganjajo, vendar ne ubijajo že prisotnih bolh). Osebno sem oba čivava okopal z šamponom proti bolham in dva dni kasneje sem uporabil te ampule in zelo dobro je delovalo!
5 sporočila
jean-pierre
Pozdravljeni, najlepša hvala za vaš odgovor, ki mi je pomagal pri razlikovanju teh pipet! Sledila bom vašim nasvetom. Težava je v tem, da imam doma tudi enega Malinoisa in dva mačka (živim na podeželju), ki ju zdravim vsakemu z običajno insekticidno pipeto. Moja majhna psička (pritlikavi pinč) pa se kljub temu pogosto praska… sprašujem se, če so v tem primeru te insektifugne pipete sploh primerne? Vseeno se obotavljam ji dati običajno insekticidno pipeto, ker je nevarno na dolgi rok!
2 sporočila
marie-line
Vesela sem, da sem vam lahko pomagala. Običajno ne bi smelo biti težav ... sama imam še enega starejšega velikega psa, ki ni obravnavan, ker ga je nemogoče dotakniti, da bi mu namestila pipeto, in nimam težav z obema majhnima! Pazite le, da obnovite nanos z določeno frekvenco, ki je navedena na embalaži. Sama sem se odločila za te pipete, ker moji čivavi ne prenašajo insekticidov tipa frontline (imeli so nemogoče srbenje) in res se mi zdi, da je to manj nevarno dolgoročno
5 sporočila
jean-pierre
Najlepša hvala za vaše informacije, zelo prijazni ste! Sledil bom vašim nasvetom. Lep vikend ob prazniku vseh svetih. Lep pozdrav