Vprašanja, razprave o izdelkih

50% stranke

priporočam ta izdelek

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ALAIN
2 sporočila
alain fr
Pozdravljeni, ali ovratnica deluje kot tableta in vstopi v krvni obtok psa, ali je izključno zunanja?
DANIELLE
2 sporočila
danielle fr
za te ovratnice, ali so še vedno učinkovite sto odstotno, ko psi gredo ven v dežju? hvala za vaš odgovor, saj je trenutno vreme pogosteje deževno
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, občasni izhodi na dežju ne vplivajo na njihovo učinkovitost, pravzaprav se odstranjevanje odsvetuje. Vendar zaradi varnosti kljub temu načrtujte nekoliko krajši čas delovanja, če je vaša žival res bila zelo v stiku z vodo ali če ima rada redno kopanje.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Morgane
1 sporočila
morgane fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta ovratnica primerna za psa s mutacijo MDR1 in ali jo lahko damo psu, ki ima alergijo na bolhe. Hvala vnaprej.
Jacqueline
1 sporočila
jacqueline fr
Pozdravljeni, en teden po tem, ko sem psu borderju dal to ovratnico, sem mu odstranil ogromno klopo. Tega izdelka ne priporočam. Nato sem kupil ovratnico seresto, ki pa je učinkovita...
lOUIS-E
1 sporočila
louis-e fr
Pozdravljeni, želel bi kupiti komplet 3 ovratnic za velike pse, vendar trenutno ni na voljo; lahko mi poveste, kdaj bodo na voljo? Ker se mi mudi, bi rad vedel, če lahko namesto tega naročim komplet 3 ovratnic za "psa" brez navedbe velikosti, toda KAKŠNE VELIKOSTI SO? Lahko izvem NATANČNO DOLŽINO, da vem, če bodo ustrezale mojemu psu?? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, naročite lahko referenco 3382. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo