Vprašanja, razprave o izdelkih
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
alain
Pozdravljeni, ali ovratnica deluje kot tableta in vstopi v krvni obtok psa, ali je izključno zunanja?
2 sporočila
danielle
za te ovratnice, ali so še vedno učinkovite sto odstotno, ko psi gredo ven v dežju? hvala za vaš odgovor, saj je trenutno vreme pogosteje deževno
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, občasni izhodi na dežju ne vplivajo na njihovo učinkovitost, pravzaprav se odstranjevanje odsvetuje. Vendar zaradi varnosti kljub temu načrtujte nekoliko krajši čas delovanja, če je vaša žival res bila zelo v stiku z vodo ali če ima rada redno kopanje.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
morgane
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta ovratnica primerna za psa s mutacijo MDR1 in ali jo lahko damo psu, ki ima alergijo na bolhe. Hvala vnaprej.
1 sporočila
jacqueline
Pozdravljeni, en teden po tem, ko sem psu borderju dal to ovratnico, sem mu odstranil ogromno klopo. Tega izdelka ne priporočam. Nato sem kupil ovratnico seresto, ki pa je učinkovita...
1 sporočila
louis-e
Pozdravljeni, želel bi kupiti komplet 3 ovratnic za velike pse, vendar trenutno ni na voljo; lahko mi poveste, kdaj bodo na voljo? Ker se mi mudi, bi rad vedel, če lahko namesto tega naročim komplet 3 ovratnic za "psa" brez navedbe velikosti, toda KAKŠNE VELIKOSTI SO? Lahko izvem NATANČNO DOLŽINO, da vem, če bodo ustrezale mojemu psu?? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, naročite lahko referenco 3382. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia