Vprašanja, razprave o izdelkih Francodex Gal O Cade Olje za zaščito perutnine pred garjo
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
emmanuelle
Dober dan, ali lahko izdelek neposredno nanesem na kožo kokoši na delu brez perja za zdravljenje pršice, ali ga moram razredčiti z olivnim oljem?
2 sporočila
marie line
Dober dan vam, treba bi bilo vedeti, ali je izguba perja res posledica garje... Jaz jo uporabljam samo na nogah mojih kokoši, ker se jasno vidi, da so imele na mestih luske na nogah, čeprav sem zelo pozorna na čistočo, pa so tudi večkrat letos zamenjale perje in poleg tega zunaj ni bilo toplo... torej zdaj redno dobivajo izdelek za nanos s čopičem, kar je zelo praktično in so posute z diatomejsko zemljo ali s posebnim praškom za perje... Upam, da sem vam dala nekaj dobrih informacij, ampak nič ne nadomesti mnenje strokovnjakov, da bi ugotovili, zakaj vaše kokoši izgubljajo perje, lep večer vam želim
2 sporočila
marie line
in sem dobro prebral na internetu, da se norica pojavlja samo na nogah, kot kaže ... morda imajo rdeče uši ali bolhe kljub čistoči kokošnjaka, jaz vem, kje se moje ljubice lahko nalezejo žuželk, imam tuje in nič ni tako primerno za to, da te živali okužijo moje ljubice, zato jih pogosto tretiram, ker so popolnoma proste v velikem vrtu in ne morem posekati vseh dreves, sicer ne bi imele več sence za močno vročino ...
6 sporočila
hasna
Pozdravljeni, izdelek za garje na nogah nanesem samo na noge mojih kokoši in ne na njihovo perje. Ta izdelek je učinkovit, lep dan.
1 sporočila
vincent
Uporabljam ga samo na nogah kokoši, ki so nagnjene k kopitničnim pršicam.Uporabljam diatomejsko zemljo za habitat.Če gre res za kopitnične pršice, bi vam svetoval, da obdelate gnezdišča in kokošnjak z diatomejsko zemljo, ustvarite peskovnik z mešanico peska, fine zemlje in diatomejske zemlje, ki ga postavite na mesto, zaščiteno pred dežjem, da se lahko v njem kokoši afnajo, obenem pa se čistijo in osipajo. Preverite tudi, ali ne gre morda za uši ali bolhe, ker v tem primeru obstajajo izdelki, ki se uporabljajo v obliki spreja, prahu ali celo kopeli za perje kokoši.Lep pozdrav.Vincent