Vprašanja, razprave o izdelkih FORTIFLORA Pes Pro Plan Veterinary Diets Probiotiki za črevesno floro v prahu Pes & mladič
95% stranke
priporočam ta izdelek
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
micheline
Moj Westie je to poletje prejel antibiotično zdravljenje, ki mu je uničilo črevesno floro. Jedel je zelo malo. Počasi je s pomočjo Fortiflore okreval, poleg tega je izdelek zelo okusen.... zelo priporočam
11 sporočila
roger
Pozdravljeni, je Fortiflora za psa nekaj, kar se uporablja kot kura samo v primeru prebavnih težav za jasno določen in omejen čas, ki ga priporoča veterinar ... ali se lahko daje psu kot kura skozi celo leto ali ne? Hvala za vsak odgovor, lep pozdrav
1 sporočila
jeannine
Pozdravljeni, če vaš pes nima rednih težav s črevesjem, ampak le motnje zaradi gastroenteritisa, antibiotikov ali prebavne motnje, lahko izvedete enomesečno kuro. Osebno ima moj kuža nagnjenost k hitremu nastajanju mehkih iztrebkov, zato mu vsak dan na brikete dodajam Fortifloro. V obdobjih, ko je vse v redu, mu jo dajem vsak drugi dan.
11 sporočila
roger
Pozdravljeni, hvala za vaš komentar! Lep pozdrav
1 sporočila
marie pierre
Pozdravljeni, sam imam kavalirskega kralja Charlesa, ki bo kmalu star 18 mesecev, in mu redno dajem po obdobjih več dni. Tudi sam bi bil nagnjen reči, da naj dobi mladič pol vrečke, vendar je to odvisno tudi od teže. Lep dan.
1 sporočila
andreia
Pozdravljeni, imam 3 mesece starega mladiča angleškega buldoga. Ali mu pri tej starosti naj dam celotno vrečko Fortiflore? Hvala.
1 sporočila
elsa
Pozdravljeni, ko je bil moj pes star 3 mesece, sem mu po nasvetu veterinarja dajal 1 vrečko na dan na brikete. Ker je francoski buldog, bi vam nagibal k temu, da vam rečem da.
1 sporočila
sylviane
Seveda je to celo priporočljivo za vse pasje mladiče, saj je odlično za črevesno floro. Osebno mu dam eno vrečko na dan, razporejeno po briketih, in to počnem že od njegovih 2 mesecev, danes jih ima 6. (to priporoča tudi veterinar, poleg moje vzrediteljice).
2 sporočila
christophe
Za 4 kg težkega psa veterinar priporoča 1/2 vrečke na dan!
2 sporočila
christophe
Po informacijah: Fortiflora se nanese na obrok psa, in sicer en paketek na dan za vsakih 10 kg njegove telesne mase. To pomeni: Če je pes težak 30 kg = 3 paketki na dan, če je pes težak 5 kg = 0,5 paketka na dan.