Vprašanja, razprave o izdelkih Zolia Flower Falls - 2L - Fontana za vodo za mačke in male pse
29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, tudi po čiščenju črpalka ne deluje. Kako lahko pridobim novo, prosim? Hvala za vaš odgovor.
2 sporočila
camille
Imel sem enak problem, čez noč sem ga namočil v 12° kis, da sem odstranil ves vodni kamen in je spet deloval!
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, imam enako težavo s črpalko, ki sem jo kupil pred enim letom: tudi po čiščenju ne deluje več ... Kako lahko dobim drugo, prosim? Vnaprej hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
evane
Pozdravljeni, se pod rožo ustvari majhna lužica ali je mačka prisiljena piti iz curka vode? Hvala
1 sporočila
noémie
Pozdravljeni, ja, v resnici se pod cvetom ustvarja majhna luža. Sam sem odstranil cvet in ostal je le majhen vrtinec v tej luži. Omeniti velja, da se luža vrne v rezervoar, ko ugasnete fontano.
1 sporočila
victor
Pozdravljeni, ja, ob iztekanju nastane "mlaka", tako da lahko vaš maček pije bodisi ob izteku vode bodisi iz "mlake". Lep dan!
1 sporočila
maryline
ja, je majhna luža, vendar moja mačka raje pije na fontani
1 sporočila
patrick
Pozdravljeni, ja, brez težav. Lahko vam ga prodam iz druge roke, ker moj maček noče piti iz njega, navajen je na svojo posodo. Lep pozdrav
1 sporočila
pascale
Pozdravljeni Da, pod cvetom se res ustvari vodni rezervoar. Prav tam moji mački pijejo vodo, kar me zelo preseneča
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, da, seveda, tam je majhna luža. To napravo uporabljam že več kot eno leto, ko sem doma, in nimam nobenih težav s črpalko. Sicer pa naprave za varnost ne priključujem, ko sem v službi.
1 sporočila
isabelle
pod rožo se ustvari majhna luža, ki pa je težko dostopna za mačko. Namestil sem drugo konico, ker jo imajo moji mački raje, naredi majhen izvir, ki vre v sredini vodnjaka.
1 sporočila
renee
Da, ko je naprava priključena, je kontinuirano prisotna luža vode. Toda fontana je dobavljena z dvema nastavkoma, zato ni potrebno uporabiti cvetlice; drugi nastavek je v redu.
1 sporočila
aumont
Moj maček obožuje igro z vodo ves čas ... zanj je tudi to igra..
1 sporočila
chantal
Kupljeno za moja 2 mačka, ki se zelo rada igrata s tem in na koncu tudi pijejo
1 sporočila
evelyne
Kupil sem fontano, vendar jo moja psička in maček nista cenila in sta jo ignorirala. Dal sem jo svoji hčerki; njeni dve mački jo obožujeta. Loterija!
1 sporočila
yahia
Rad bi vam povedal, kaj mislim o članku, vendar žal nikoli nisem prejel! Nobenega povračila. Popolna prevara.
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, kupila sem jo za moje tri mačke in jim je zelo všeč.
1 sporočila
marie-cécile
Pozdravljeni, imam dihurja, ki obožuje pitje vode iz pipe, zato sem razmišljal o nakupu te fontane. Menite, da bi bila primerna za dihurja?
2 sporočila
perrine
Da, uporabljam jo za moje tri mačke, obožujejo jo, prej niso veliko pile vode, vendar od kar imajo to čarobno vodno fontano. Fretka je dovolj velika, da iz nje pije, za zajca ne vem, ampak mislim, da bi šlo tudi. Moj tretji maček, ko je bil star 3 mesece, ni imel problema z dostopom do nje.
2 sporočila
adrien
Dober dan, seveda bo to samo zadovoljstvo; izberete lahko tudi vrsto izhoda vode z različnimi izlivi, lep pozdrav
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni,Moja mačka obožuje pitje vode iz pipe, zato ji je ta fontana zelo všeč. Ko gre mimo, izkoristi priložnost za pitje! Mislim, da bi lahko preizkusili!
1 sporočila
marie chantal
Kupil sem ga, ker moja mačka vedno želi piti iz pipe. Učenje je zahtevno, njen pipo ima rad, vendar kljub temu hodi k fontani, moj drugi maček pa brez težav hodi do nje.
1 sporočila
christelle
Moja mala muca vedno rada hodi do pipe, vendar odkar imamo fontano, tega ne zahteva več tako pogosto.
1 sporočila
melissa
Dober dan, kje lahko kupim nadomestno črpalko za ta vodnjak? Hvala
2 sporočila
perrine
Sploh ne vem, ste jo kupili na spletni strani zoomalia? Če je tako, poskusite poslati zahtevo preko vašega osebnega računa, so zelo odzivni in odgovorijo v 24 do 48 urah ter vedno najdejo rešitev.
1 sporočila
mikael
Črpalka je odpovedala, uporabljena samo 3-krat. Škoda.....
1 sporočila
edith
Da, kupil sem jo, da nadomestim svojo.
1 sporočila
aude
Preden zamenjate črpalko, je potrebno pomisliti na temeljito čiščenje. Črpalka se lahko razstavi in to je pogosto rešitev
2 sporočila
mylène
Pozdravljeni, kako temeljito očistite to črpalko?? Ker je pretok fontane, kupljene maja, že pokvarjen... Hvala za vaš odgovor
2 sporočila
brigitte
Kje ste jo kupili? Hvala