Vprašanja, razprave o izdelkih Vital Flow - od 0,8 do 1,5L - Vodnjak za vodo za psa in mačka

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Salomé
2 sporočila
salomé fr
Pozdravljeni, ali veste, katero črpalko kupiti za zamenjavo tiste pri vodnjaku z 0,8L? Hvala!
Eva
1 sporočila
eva fr
Pozdravljeni, za 2 mački, ki ostaneta sami največ 12 ur neprekinjeno, ali mi priporočate manjšo ali večjo?
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljena Eva, imam samo enega mačka, a sem kupila večjo zaradi njegovega udobja, saj mačkom pogosto ni všeč, da se njihovi brki dotikajo robov posod, iz katerih pijejo. Če si lahko to privoščite, je večja najboljša možnost. Moj maček je z njo zelo zadovoljen in pije izključno iz nje, ne glede na to, ali je prižgana ali ne. Lep dan,Elodie
Geoffrey
1 sporočila
geoffrey fr
Zdravo, priporočam, da obiščete spletno stran www.planetdog.fr. Na voljo je precej informacij, zlasti o napajalnikih.
Eliane
2 sporočila
eliane fr
Nikoli mi ni uspelo spraviti te fontane, da bi delovala. Zdi se, da črpalka ne začne delovati tudi z vodo. Prav tako imam veliko težav s tem, da bi sesalec črpalke deloval, ko je cev nameščena. Skratka, zame je to katastrofa. Kaj lahko storim? Plastična cev meri 5 cm. Je vaša tudi tako kratka? Hvala
Sabine
4 sporočila
sabine fr
Je je enostavno postaviti in zelo praktična. S katerim problemom se soočate?
Eliane
2 sporočila
eliane fr
Voda ne teče po fontani. Nikoli ne doseže vrha kupole. Mislim, da sem v svojem sporočilu povedal, kaj se dogaja. Ne vem, kaj bi še rekel.
Sabine
4 sporočila
sabine fr
Ponovno pozdravljeni, obrniti morate plastično cev v nasprotni smeri od prejete pozicije, to deluje zelo dobro. Lahko vam pokažem fotografijo.
Nadège
8 sporočila
nadège fr
Pozdravljeni.. ali obstaja filter??
Stéphane
2 sporočila
stéphane fr
obstaja penasti povzetni filter, ki zadrži večje nečistoče, ni pa filtra z aktivnim ogljem ali česa podobnega.
Aude
1 sporočila
aude fr
Majhen peno imam raje, saj mi ni všeč, ko filtri puščajo prah v vodo. Raje dam v njihovo vodo keramične perle. To je veliko bolj učinkovito in jih ni treba menjati!
Jean-Pierre
1 sporočila
jean-pierre fr
Samo pralni penasti filter (na primer s kisom) ampak ta dobro opravi svoje delo, saj filtrira dlake in nekatere prah. Z menjavo vode vsaj enkrat na teden je rezultat zelo zadovoljiv.
Nadège
8 sporočila
nadège fr
Kateri model je primeren?? Veliki ali majhen?? Na spletni strani vidim samo velikega.
Sabine
4 sporočila
sabine fr
preprost penast filter, ki ni drag, v pakiranjih po pet na ZooPlus
Anne Laure
1 sporočila
anne laure fr
Pozdravljeni, ali je keramična pitna fontana manjšega modela dovolj težka (prosim za težo), da je ne more prevrniti mačka? Moj maček obožuje prevračanje svoje posode z vodo, kar je problematično, ko delam čez dan in ga zvečer najdem žejnega. Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
Stéphane
2 sporočila
stéphane fr
To je precej težko, ker je iz keramike, a imam velik model.
Sabine
4 sporočila
sabine fr
Majhen model je precej težak in je skoraj nemogoče, da bi ga tu prevrnili, tukaj je dvajset muckov in nobenemu še nikoli ni uspelo prevrniti.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo