Vprašanja, razprave o izdelkih Ultrazvočni vlažilnik Trixie Reptiland Fogger XL
78 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
evan
Pozdravljeni, ali ta vlažilnik povzroča hrup? In koliko minut neprekinjeno lahko deluje? Prav tako bi rad uporabil osmozirano vodo, ali je ta naprava primerna za to vrsto vode? Lep pozdrav.
1 sporočila
alexandre
Pozdravljeni, naprava je malo hrupna, vendar je lahko moteča, če je vaš terarij v spalnici. Delujem jo 1/4 ure vsaki 2 uri le ponoči. Ta naprava se uporablja izključno z demineralizirano ali osmotsko vodo. Vsaka druga voda lahko povzroči poškodbe membrane.
1 sporočila
lea
Pozdravljeni, pravkar sem prejel svoj paket, vendar ne deluje. Pregledali smo navodila, rdeča kontrolna lučka se prižge. Navodila pravijo, da je treba preveriti magnet in ali je pokrov pravilno nameščen. Vse to smo že preverili, a naprava še vedno noče delovati, rdeča lučka ostaja prižgana. Dodali smo destilirano vodo, mi lahko pomagate ali moram paket vrniti?
1 sporočila
margaux
Pozdravljeni, morda neumno vprašanje, ni navodil za uporabo, kam naj nalijem vodo? V bel del, kar se mi zdi malo verjetno, ali v moder del, ampak kje je odprtina za nalivanje vode? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Navodila za uporabo so na voljo za prenos neposredno na strani izdelka. Rezervoar za vodo, modri del, odstranite in obrnite, da odstranite pokrov in nato natočite vodo v notranjost. Pazite, da uporabite destilirano ali prečiščeno vodo, da se izognete nabiranju vodnega kamna v napravi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
simon
Pozdravljeni, želel sem vedeti, kdaj bo ponovno na voljo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta razpršilnik bo kmalu ponovno na voljo, predvidoma bo na voljo konec tedna. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
james
Pozdravljeni, zanima me, ali bi bil megličar primeren za terarij velikosti 1m30x60x50 za vzdrževanje vlažnosti približno 70% in ali bo vlažnost ostala stabilna v terariju. Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta razpršilec je nastavljiv, sami izberete raven vlažnosti, ki jo želite. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
arnaud
Zdravo, mi lahko poveste premer cevi? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Premer cevi je 2,3 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
quentin
Pozdravljeni, imam dva zelena anolisa, za njih je potrebno med 70 in 85 % vlage in želel bi izvedeti, ali ta razpršilnik popolnoma ustreza habitatu zelenih anolisov. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pretok tega razpršilnika je nastavljiv, zato lahko nastavite potrebno stopnjo vlažnosti za svoje plazilce. Primeren je za ustvarjanje tropskega okolja ali za simulacijo preproste jutranje rose. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
françois-henry
Pozdravljeni, imam dva tropska terarija! Eden je velikosti 60.60.45 cm, drugi pa je visok 2,5 m in širok 2 m za physignathuse! Želel sem vedeti, ali lahko z nastavkom z dvema različnima vodoma rosim oba terarija s tem izdelkom! In ali ne bo težav s "dimom" s cevjo dolžine 1,80 cm? Nisem prepričan, če boste razumeli! :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek ni zasnovan za dve terariji. Priporočamo uporabo ene naprave za meglo na terarij, kar bo poenostavilo upravljanje pretoka in nadzor vlažnosti vsakega habitata. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
pierre
Pozdravljeni, lahko mi svetujete glede namestitve meglice, ki sem jo pravkar kupil pri vas? Imam terarij 90x45x90. Ali naj cevko meglice preprosto postavim nad terarij ali jo moram spustiti do dna terarija?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obe možnosti sta primerni, vse je odvisno od vaše namestitve. Če je možno, priporočamo, da ga postavite visoko. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
romain
Pozdravljeni, ali bi fogger XL ustrezal furcifer pardalis v flekseriju? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, lahko namestite meglicevalnik. Vendar je zaradi mrežaste zasnove terarija možnost, da se megla hitreje izhlapi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurelien
Pozdravljeni, želim kupiti megličnik, mi lahko poveste dolžino cevi? Če je prekratka, jo lahko zamenjamo? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot je navedeno v opisu, ima ta megličar nastavljivo cev dolžine 1,80 m. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
2 sporočila
malorie
Pozdravljeni, kupil sem ta meglič za svojega kameleona, deluje zelo dobro, vendar ne morem stabilizirati vlažnosti na 70/80, saj se dvigne na 90. Ali imate kakšen nasvet ali rešitev? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo, da ga priključite na programator, da bo deloval manj časa. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, kupil sem ta razpršilec! Paket je v zelo dobrem stanju, sam razpršilec ne izgleda poškodovan, ni čudnih zvokov ali kaj podobnega, toda ko ga prižgem, majhna rdeča lučka ostane prižgana, vendar se nič ne zgodi! Ne vem, kaj naj storim, prosim za pomoč!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vabimo vas, da stopite v stik z našo službo za stranke (prek sledenja vašemu naročilu). Takoj, ko prejmemo vaše sporočilo, vam bo služba hitro odgovorila o nadaljnjih korakih. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
6 sporočila
léa
Pozdravljeni, ali bi bil ta brumizator primeren za kraljevega pitona? Želim namestiti vodomet, vendar sem prebral, da bi za optimalno vlažnost moral dodati brumizator. In še zadnje vprašanje, kako se brumizator namesti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta razpršilec bi bil primeren za vaš terarij. Navodila za uporabo si lahko ogledate s kopiranjem naslednje povezave: https://static.zoomalia.com/prod_img/pdf/76123.pdf Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anthony
Pozdravljeni, prejel sem svoj razpršilec, vendar ga ne morem uporabljati. Mi lahko razložite, kako ga priključiti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zahvaljujemo se vam za stik z našo poprodajno službo prek sledenja naročilu, da lahko naša ekipa stopi v stik z dobaviteljem. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalije
1 sporočila
emilien
Pozdravljeni Rad bi vedel, katera od dveh membran, ki jih prodajate, ustreza temu modelu razpršilnika Hvala vnaprej ;)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebna je membrana ref. 28876 za Fogger XL https://www.zoomalia.com/animalerie/membrane-de-rechange-pour-brumisateur-trixie-p-9918.html Lep pozdrav, Ekipe Zoomalia
2 sporočila
arnaud
Torej, naročil sem ta razpršilec z digitalnim termostatom/higrostatom z dvema tokokrogoma in moje vprašanje je, ali se lahko ta razpršilec nastavi s tem termostatom, vedoč, da imam grelno svetilko, grelno preprogo in UV cev? (Za pogona)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, lahko priključite vaš razpršilec na vaš digitalni termostat/higrostat z dvema krogoma. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia
3 sporočila
michel
Pozdravljeni, moj terarij velikosti 120x50x50 je reguliran s termostatom/higrostatom s 2 vezji od Trixie. Ali lahko ta sistem programiram z megličem in ali je ta dovolj za doseganje približno 80% vlažnosti? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, s programiranim termostatom / higrostatom s referenco 39679 lahko uporabite katerikoli fogger. Fogger XL bo še posebej primeren. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
2 sporočila
mireille
zdravo, ali obstaja možnost prilagoditve druge cevi na napravi za širjenje meglice v dveh terarijih hkrati, prosim. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, ta razpršilnik ima samo en izhod za meglo. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia
2 sporočila
damien
Kakšno vrsto vode je treba dati noter?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Uporabiti morate demineralizirano vodo. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie.
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni. Ali je meglica, ki izhaja, topla ali hladna? Približno kakšna je temperatura? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Para, ki izhaja, je hladna. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
aymeric
kakšen je premer cevi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Premer cevi je 2,5 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
franck
Hvala za vaš odgovor. Imam še zadnje vprašanje. Ali je ta razpršilec dovolj za ohranjanje vlažnosti 80 % v terariju 120/80/60? In ali je primeren za vodnega zmaja? Lep pozdrav, Franck.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
To bi moralo biti izvedljivo s tem Fogger XL. Če kljub temu stopnja vlažnosti ne bi bila dosežena, ne oklevajte in dodajte še enega. Kar zadeva vaše vodne zmaje, brez težav.
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
To bi moralo biti izvedljivo s tem Fogger XL. Če kljub temu stopnja vlažnosti ne bi bila dosežena, ne oklevajte in dodajte še enega. Kar zadeva vaše vodne zmaje, brez težav.
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
franck
Hvala za vaš odgovor, vendar resnično ne razumem, kako deluje? Lep pozdrav, Franck.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na stranici izdelka lahko preberete navodila za uporabo tega izdelka. Tukaj je povezava: https://static.zoomalia.com/prod_img/pdf/76123.pdf Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
franck
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je meglica dobavljena s cevjo ali brez nje? In ali deluje samostojno? Lep pozdrav, Franck.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je priložen s cevjo, deluje pa na električno omrežje. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
vanessa
Zdravo, bi mi lahko pomagali? Ko natočim vodo v rezervoar, voda izjemno hitro odteka in izstopa skozi zračne odprtine naprave. Kaj lahko storim? Po mojem mnenju to ni normalno. Vnaprej hvala. Vanessa
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Res je, to se zdi nenormalno. Svetujem vam, da se obrnete na našo službo za stranke na številki 0892 494 028, telefonska linija je odprta od 14.30 do 17.30, da vam bomo lahko čim bolje pomagali. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
kévin
Pozdravljeni, ali ga je mogoče programirati za sprožitev ob želenem času? Ali ga je treba priključiti na časovno stikalo? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta razpršilec nima te funkcije. Edina nastavitev, ki jo lahko naredite, je nadzor pretoka meglice. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
4 sporočila
jonathan
Pozdravljeni, ali bi bil ta razpršilnik primeren za puščavske rake? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To bi moralo ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
anthony
Zdravo. Dobila sem obvestilo, hvala. Ampak še vedno ne deluje. Iz cevi prihaja samo hladen zrak. In ko premikam napravo, se sliši hrup, kot da bi se kroglica valjala v notranjosti, ali je to normalno?? Lep pozdrav, hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočam vam, da se čim prej obrnete na službo za pomoč strankam in jih obvestite o tej okvari. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
2 sporočila
anthony
ker nisem prejel navodil za uporabo, bi rad vedel, koliko časa je potrebno, da se začnejo pojavljati učinki megle ali vlage. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Prosimo, da nam sporočite vaš e-poštni naslov, da vam lahko posredujemo navodila v digitalni obliki. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
keenan
Živjo, ali je ta meglič dovolj za doseganje 80% vlažnosti v terariju velikosti 110x100x60 cm? Če ne, mi lahko priporočite izdelek? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni. Načeloma je tovrstni vlažilec zadosten. Idealno ga je povezati s higrostatom, da avtomatsko zagotavlja potrebno raven vlažnosti. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
jonathan
Pozdravljeni, ali imajo ExoTera terariji pripravo za prehod cevi foggerja ali ga moram postaviti na mrežo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Vse je odvisno od terarija, ki vas zanima. Te informacije boste našli v opisu terarija. Na primer, terarij 13708, velikosti 30x30x30 cm od podjetja Exo Terra, ima 5 zapirljivih vhodov za kable in cevi.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
6 sporočila
alain
Živjo, ali je megličar dovolj za vzdrževanje 80% vlažnosti v terariju, ki meri 1,70 m v višino in dolžino ter 1,20 m v širino?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To bi morda bilo preveč tesno, saj je vaš terarij vseeno zelo velik. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
2 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, glede na moje sporočilo z dne 29.08. v zvezi s PLOŠČICO mi odgovarjate, da je tisto, kar zamenjujem za ploščico, v resnici membrana. Vendar sem vam že povedala, da ni to keramična membrana, ampak ploščica, ki se nahaja tik ob njej. Kupila sem torej to membrano pri vas, jo pravkar zamenjala, a moj aparat še vedno ne deluje. 6 mesecev življenjske dobe je malo prekratko! Še posebej, ker imam brez njega veliko težav pri vzdrževanju zadostne stopnje vlažnosti za mojega pitona. Kaj lahko storite? Hvala za vaš odgovor. Brigitte
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kontaktirali smo dobavitelja in vaš izdelek bo poslan v servisno obravnavo. Vse vam bomo po e-pošti podrobno pojasnili. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
brigitte
pred 5 meseci sem od vas kupil ultrazvočni megličar 'Fogger XL', 28 × 27 × 15 cm. danes ne deluje več. Rad bi vedel - 1.: čemu služi pastila (ne keramika). moja je popolnoma izrabljena. ostalo je le majhno plastično kolesce. ali to preprečuje delovanje naprave? če da, ali jo je mogoče naročiti? 2.: na keramični pastili sta prispajkana 2 žici. ali jo lahko zamenjamo? katera referenca hvala za vaš odgovor - lepo pozdravljeni
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kar jemljete za pastilo, je v resnici membrana. Normalno je, da vaš razpršilnik ne deluje več, če te membrane ne zamenjate občasno. Lahko jo naročite tukaj: https://www.zoomalia.com/animalerie/membrane-et-cle-de-rechange-pour-brumisateur-trixie-p-9918.html To je referenca 34637. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jerome
živjo vsi, rad bi vedel, kakšen tip vlažilca naj namestim v svoj terarij. Tukaj so mere (D100, V42, G32), saj gre za kači rodu Pantherophis (koruzne kače), notri sta dve. Hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vlažilec te vrste je dovolj. Idealno je, da ga povežete s higrostatom, da samodejno zagotovite vedno potrebno raven vlage. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
18 sporočila
christophe
morate ga nastaviti na maksimum za kameleona, ker potrebujejo 80 odstotkov vlage, a ne, ker nimam navodil za uporabo v francoščini, malo neumno, kajne
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za 80% ne nastavljajte popolnoma do konca, sicer boste imeli 100% vlage (konec koncev je odvisno od velikosti vašega terarija). S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
18 sporočila
christophe
pozdravljeni, rad bi vedel, kakšen je tip membrane za ultrazvočni meglič Trixie Fogger XL
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Trenutno nimamo te membrane. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
18 sporočila
christophe
pošilja vlago na uro ali vsakih 30 minut
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta razpršilnik porabi 300 ml vode/uro.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marianne
Pozdravljeni, kakšna je kapaciteta tega razpršilnika? Ali obstaja tveganje za plazilce zaradi ultrazvočnih valov? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, prostornina je 3L. Načeloma ni tveganja za plazilce, saj je izdelek namenjen za terarije. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia