Vprašanja, razprave o izdelkih Laisse chien Flexi NEON GIANT
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
emmanuelle
Priporočam xp. To sem izbrala za svoje pse, ki močno vlečejo. Imam border collieja in križanca med setrskim španjelom, nikoli nisem imela težav s tem povodcem. Zelo dober izdelek, imam 2.
1 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni, za shar-peija, ki tehta 25 kg in ima tendenco vlečenja, ko sreča drugega psa. Ali naj vzamem velikost XL ali bo velikost L dovolj? Ponavljam, da ima tendenco vlečenja, zato ne želim, da bi povodec počil, saj so komentarji že omenili, da se je to zgodilo. Hvala.
1 sporočila
laure
Pozdravljeni,Tudi jaz imam 30-kilogramskega mišičastega samca pasme Shar-Pei. Ima moč in vleče, zato sem vzel velikost XL, da sem miren. To povodce sem kupil pred več meseci in ni nobenih težav. Povodec je bil v morju in reki ter še vedno drži. Priporočam.
1 sporočila
christophe
najbolje za vas je velikost XL, poleg tega pa meri 8 metrov, kar daje vašemu kužku več svobode. Osebno imam staffija in sem vzel XL ter nisem imel nobenih težav
1 sporočila
laetitia
Moja psička ima 23 kilograme in sem vzela XL, ker mi je zlomila vse povodce za 25 kilogramov. Že eno leto imam povodec za 50 kilogramov in je odličen, saj je zelo odzivna, ko sreča drugega psa.
1 sporočila
nicolas
Imam ga za bully xl 42 kg in nobenega problema
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni. Kupil sem ta povodec v velikosti XL za svojega mešančka labradorca, ki tehta 27 kg in prav tako vleče, ko se sreča z drugim psom, in vse je v redu. Priporočam ta izdelek.
1 sporočila
laurence
Velikost L zadostuje, imam XL za dva sibirska haskija, ki zelo vlečeta