Vprašanja, razprave o izdelkih FARMINA N&D Low Grain SENIOR Piščanec & Granatno jabolko za starejše pse srednjih in velikih pasem

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
chantal
2 sporočila
chantal fr
Razlika med Farmina low grain senior in light? Kupujem light hrano za svoji dve psički, stari 12 let, in imata 5 iztrebkov na dan. Ali je to zaradi hrane light? Ali bi bilo bolje kupiti hrano senior? Hvala za vaše nasvete.
STEPHANIE
1 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni! Če imate pse, stare 12 let, je hrana za seniorje bolj primerna. Hrana Light je bolj namenjena psom z rahlo prekomerno telesno težo. Moja 12-letna psička že štiri leta uživa hrano za seniorje, in sem z njo zadovoljna. Priporočam vam jih. Hvala
chantal
2 sporočila
chantal fr
Hvala, Stéphanie, za vaš nasvet, takoj naročam pasje brikete za starejše.
Anne Marie
2 sporočila
anne marie fr
Pozdravljeni, nisem strokovnjak za prehrano psov, vendar se zdi, kot potrjuje Stéphanie, da so briketi za starejše pse bolj primerni za starejše pse. Vsekakor popolnoma ustrezajo mojemu 9-letnemu malinoisu, ki je v odlični formi po mnenju veterinarja. Tukaj vam posredujem povezavo, ki temelji na zanesljivi, strogi in neodvisni analizi. https://www.dur-a-avaler.com/farmina-des-croquettes-produites-par-la-science-analyse-et-avis-critiques/Želim vam prijetno branje.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo