Vprašanja, razprave o izdelkih FARMINA N&D Low Grain SENIOR Piščanec & Granatno jabolko za starejše pse srednjih in velikih pasem
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
chantal
Razlika med Farmina low grain senior in light? Kupujem light hrano za svoji dve psički, stari 12 let, in imata 5 iztrebkov na dan. Ali je to zaradi hrane light? Ali bi bilo bolje kupiti hrano senior? Hvala za vaše nasvete.
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni! Če imate pse, stare 12 let, je hrana za seniorje bolj primerna. Hrana Light je bolj namenjena psom z rahlo prekomerno telesno težo. Moja 12-letna psička že štiri leta uživa hrano za seniorje, in sem z njo zadovoljna. Priporočam vam jih. Hvala
2 sporočila
chantal
Hvala, Stéphanie, za vaš nasvet, takoj naročam pasje brikete za starejše.
2 sporočila
anne marie
Pozdravljeni, nisem strokovnjak za prehrano psov, vendar se zdi, kot potrjuje Stéphanie, da so briketi za starejše pse bolj primerni za starejše pse. Vsekakor popolnoma ustrezajo mojemu 9-letnemu malinoisu, ki je v odlični formi po mnenju veterinarja. Tukaj vam posredujem povezavo, ki temelji na zanesljivi, strogi in neodvisni analizi. https://www.dur-a-avaler.com/farmina-des-croquettes-produites-par-la-science-analyse-et-avis-critiques/Želim vam prijetno branje.