Vprašanja, razprave o izdelkih FARMINA N&D Low Grain LIGHT Piščanec & Granatno jabolko za srednje velike in velike pasje odrasle
100% stranke
priporočam ta izdelek
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, prebrala sem v članku, da bi te brikete lahko izdelovali v Srbiji namesto v Italiji, kot je navedeno. Briketi iz Srbije naj bi bili na meji zelo slabi za pse. Ali mi lahko to potrdite ali ovržete? Hvala, to je pomembno.
1 sporočila
annick
Pozdravljeni, briketi res prihajajo iz Srbije. Niso videti enako in opazil sem, da je imel moj pes precej mehko blato. Zamenjal sem znamko in vse je bilo v redu. Škoda, ker sem jih kupoval že nekaj časa. Vendar sem izgubil zaupanje v znamko.
3 sporočila
joelle
Pozdravljeni. Zaradi prekomerne teže sem želel preiti na Farmina piščanec granatno jabolko light. Med branjem sestave velike vreče sem opazil, da navajate kot glavne sestavine 22% in 20% divjačinskega mesa, kar sploh ni več piščančji briket. Vendar pa pri sestavi manjših vreč gre predvsem za piščanca. Je to napaka ali pod enakim imenom "light piščanec granatno jabolko" obstajata dve različni sestavi? Hvala za vaš odgovor.
44 sporočila
sophie
Pozdravljeni, res smo imeli napako pri sestavi, ki smo jo zdaj posodobili. Hvala, vse dobro, Sophie iz Zoomalia