Vprašanja, razprave o izdelkih FARMINA N&D Low Grain LIGHT Piščanec & Granatno jabolko za srednje velike in velike pasje odrasle

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Brigitte
5 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, prebrala sem v članku, da bi te brikete lahko izdelovali v Srbiji namesto v Italiji, kot je navedeno. Briketi iz Srbije naj bi bili na meji zelo slabi za pse. Ali mi lahko to potrdite ali ovržete? Hvala, to je pomembno.
Annick
1 sporočila
annick fr
Pozdravljeni, briketi res prihajajo iz Srbije. Niso videti enako in opazil sem, da je imel moj pes precej mehko blato. Zamenjal sem znamko in vse je bilo v redu. Škoda, ker sem jih kupoval že nekaj časa. Vendar sem izgubil zaupanje v znamko.
JOELLE
3 sporočila
joelle fr
Pozdravljeni. Zaradi prekomerne teže sem želel preiti na Farmina piščanec granatno jabolko light. Med branjem sestave velike vreče sem opazil, da navajate kot glavne sestavine 22% in 20% divjačinskega mesa, kar sploh ni več piščančji briket. Vendar pa pri sestavi manjših vreč gre predvsem za piščanca. Je to napaka ali pod enakim imenom "light piščanec granatno jabolko" obstajata dve različni sestavi? Hvala za vaš odgovor.
Sophie
44 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, res smo imeli napako pri sestavi, ki smo jo zdaj posodobili. Hvala, vse dobro, Sophie iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo