želim posvojiti psa ...

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
tiav
1 sporočila
tiav fr

Pozdravljeni vsi,

želim posvojiti psa, vendar ne vem katere pasme, mi lahko pomagate najti pasmo, ki mi "ustreza"?

Tu so moji "kriteriji":

- želim psa, ki je ubogljiv in ga je enostavno trenirati za agility (ne hiperaktivne pasme)

- po možnosti psa majhne velikosti

- da prenese samoto

- s kratko ali gladko dlako, po možnosti

- in hkrati psa, ki je miren doma

Torej, če mi lahko pomagate (vsaj, če vam uspe ...). Imam raje mopsov, (a žal ne bo lahko izvajati agility z njim).

Hvala.

douglas
1 sporočila
douglas fr

Če želiš, imam psa za podariti, stara je približno 7 mesecev. Dobro posluša, že zna ukaze kot so "sedi", "lezi" in še veliko drugih. Je čokata, vendar ne zelo velika, ima močno postavo! Je zelo prijazna in med sprehodom ne vleče vrvice; če ji rečeš "poleg", se vrne na našo raven. Če želiš več podrobnosti, me kontaktiraj po elektronski pošti na [email protected]

Camille
5 sporočila
camille fr

Pozdravljeni, ustvaril sem svoj forum za posvojitev psov, odgovoril bi ti, avstralski ovčar bi bil idealen za tovrstno vajo,

sicer pa bi lahko tudi labrador bil primeren

če želiš, imamo še vedno na voljo mladiče mešance labradorca (bež barve), prav tako imamo samca avstralskega ovčarja, starega 1 leto, ki bi bil primeren za takšno delo.

http:/louloucheznous.forums-actifs.com/

Camille
5 sporočila
camille fr

živjo, vodim forum za posvojitev psov, povedal/la bi ti, da je najboljši pes za tovrstne aktivnosti avstralski ovčar, sicer pa lahko izbereš labradorca ali druge. Če želiš, imam veliko psov za posvojitev, lahko vzameš odraslega psa (1 ali 2 leti), saj ni priporočljivo vaditi agility s psičkom, ker lahko kasneje razvije težave s kostmi. Če želiš pomoč pri iskanju, sem na voljo, samo kontaktiraj me, da lahko razmislimo, kakšna vrsta psa bi ti najbolj ustrezala in bi bila najbolj primerna za tvoj življenjski slog.

http:/louloucheznous.forums-actifs.com/

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo