Vprašanja, razprave o izdelkih Torba na kolesih Elegance
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
brigitte
Ali je torba na kolesih Elegance primerna za pešačenje po mestnem središču do veterinarja, ki je približno 500 metrov stran? Predstavitev na spletni strani ne omogoča ogleda koles. Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
carole
Pozdravljeni, moj jahač tehta 10 kg. Ali bo sedela udobno? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če ne presega 10 kg, bo ta prevozna torba zanj popolnoma ustrezala.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jacqueline
32231 Torba na kolesih Elegance
Kakšna je teža praznega vozička?
Ali ga lahko pritrdimo v avto z varnostnimi pasovi?
Hvala
Kakšna je teža praznega vozička?
Ali ga lahko pritrdimo v avto z varnostnimi pasovi?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Teža prazne torbe je 3,2 kg. Ta torba ni primerna za obešanje v avtu.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
alice
Pozdravljeni, ali je mogoče dobiti fotografijo torbe z živaljo v njej, da bi si lahko predstavljali velikost prosim... ?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Pravkar smo dodali fotografijo!Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
noelle
Pozdravljeni, kolikšna je teža te torbe? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ker izdelka nimamo na zalogi, ga ne moremo stehtati. Tehta približno 2 do 3 kg in lahko vsebuje živali do 10 kg.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
hélène
Ali mi lahko prosim poveste, kakšna je maksimalna teža, ki jo lahko nosim v tej torbi? Hvala vnaprej, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta torba je izdelana za majhne pse in majhne mačke (do 10 kg).Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia