Vprašanja, razprave o izdelkih Edgard & Cooper Stick Dentaire Mâch'sticks Eukaliptus in Jabolko

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Zdravo, moja psička ima težave z želodcem. Stara je 11 let. Ali obstajajo kakšne kontraindikacije za to vrsto psa, prosim? Že vnaprej se vam zahvaljujem. Stéphanie PACCA.
Sabrina
5 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, imela sem priložnost večkrat naročiti ta izdelek za svojo malo psičko in opazila sem, da je mehkejši kot palčke tipa Dantastixlou Dentalife. Zdi se, da linija Edgar in Cooper ponuja izdelke res dobre kakovosti, zato mislim, da če vaša psička mirno žveči te palčke, ne bi smelo biti težav pri prebavi. Vendar, če so njene težave res hude, je morda bolje, da se posvetujete z veterinarjem, da boste popolnoma prepričani 100 %.
daniel
1 sporočila
daniel fr
živjo, ne morem vam svetovati, kupil sem te brikete z jagnjetino, da poskusim, ker ima moj francoski buldog težave s kožo! lep dan
emilie
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, uradna spletna stran edgard and cooper priporoča uporabo od 1. leta dalje. Za mlajše pse menim, da bi bilo zobovje pretežko obremenjeno in prebava zapletena. Poleg tega, če se odluščijo večji koščki, bi mladi pes lahko imel refleks, da jih pogoltne cele. Upam, da sem vam pomagal. Lep pozdrav.
Aurélia
2 sporočila
aurélia fr
Dober večer, najlepša hvala za vašo pomoč in vaše odgovore.
Aurélia
2 sporočila
aurélia fr
Pozdravljeni,Od katere starosti lahko svojemu psu damo to priboljšek?Hvala za vašo pomoč,Aurelia
Nabila
1 sporočila
nabila fr
Moj mladiček je star 7 mesecev in to obožuje. Je to že od šestega meseca brez težav. To je dovolj mehko, da se lahko prežveči in po tem ima boljši zadah haha.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo