Vprašanja, razprave o izdelkih Drinkwell Mini - 1,2 L - Napajalnik za mačke in majhne pse
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie christine
Bila sem zelo zadovoljna z fontano, vendar sem po nekaj mesecih opazila, da pušča, čeprav je bila ves čas na istem mestu in se ni zgodilo nič posebnega. Ves čas sem morala pobrisati. Moja tla so bila poškodovana! Odrekam se nakupu te znamke! Je morda kakšna razlaga, ki ni nujno moja krivda?
1 sporočila
karine
POSTAVIL SEM PLADENJ POD FONTANO. Pušča, če je notranji rezervoar blokiran s kablu črpalke. In kar je najpomembnejše, moja mačka noče več piti nikjer drugje kot pod pipico v kuhinji :)
1 sporočila
justine
Pozdravljeni, Ali je uporaba ogljenega filtra obvezna za delovanje fontane? Vodo že filtriram in se sprašujem, ali jo moram dodatno filtrirati s filtrom. Vnaprej hvala, Justine.
1 sporočila
chloe
Pozdravljeni, odsvetujem uporabo filtrov z aktivnim ogljem, saj so mi vodo obarvali na črno in brez njih deluje prav tako dobro. Poleg tega mi je spletna stran zavrnila povračilo denarja, zato je šlo vse v smeti, od takrat ne naročam več pri njih. Lep pozdrav, Chloé
5 sporočila
helene
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije te fontane? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V nadaljevanju lahko najdete vse dimenzije fontane:
20 cm višine (na najvišji točki fontane)
8 cm višine (na najnižji točki fontane)
29 cm dolžine
15 cm širine
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
V nadaljevanju lahko najdete vse dimenzije fontane:
20 cm višine (na najvišji točki fontane)
8 cm višine (na najnižji točki fontane)
29 cm dolžine
15 cm širine
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
josette
Ali lahko naročeno fontano vrnete, če vam ne bi ustrezala, in v kakšnem roku? Hvala vnaprej za vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrjujemo vam, da imate 14-dnevni rok za odstop od pogodbe. Spodaj najdete pogoje glede vračil: https://www.zoomalia.com/information/avantage/#retour
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie-jo
Pozdravljeni,Kako najti popoln opis naprave? Ko kliknemo na 'več podrobnosti', nam pokažejo druge izdelke, kar ni želeni cilj.Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Spodaj boste našli opis izdelka, ki je naveden na naši spletni strani:
Ta fontana je orodje, ki ga potrebujete za spodbujanje vašega ljubljenčka k pitju. Ne zavzame veliko prostora. Ima prostornino 1,2 litra. Voda, ki izhaja iz nje, je oksigenirana in filtrirana. Ta dodatek je zasnovan za majhne pse in mačke.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
Spodaj boste našli opis izdelka, ki je naveden na naši spletni strani:
Ta fontana je orodje, ki ga potrebujete za spodbujanje vašega ljubljenčka k pitju. Ne zavzame veliko prostora. Ima prostornino 1,2 litra. Voda, ki izhaja iz nje, je oksigenirana in filtrirana. Ta dodatek je zasnovan za majhne pse in mačke.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie