Vprašanja, razprave o izdelkih

19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Zurano
1 sporočila
zurano fr
Pozdravljeni,

Ali je to prilagodljivo za kopenske želve? Poleg tega, kako se naprava pritrdi, prosim? Na kaj se privije ali pritisne vijak za pritrditev?

Lep pozdrav,

Hvala

Clement
Anne-Marie
1 sporočila
anne-marie fr
Pozdravljeni, zaslon mojega razpršilnika Exo Terra se izklopi po štirih dneh, čeprav so baterije nove, vidna je samo oznaka za baterijo, ki utripa (vseeno so baterije nove ???)
veronique
1 sporočila
veronique fr
Pozdravljeni,

Moram iti za 3 tedne in svoji želvi dajem kozice in pelete; ali lahko ta naprava razporeja to vrsto hrane, ki jo mimogrede kupujem pri vas, ali moram spremeniti njeno prehrano in je rezervoar dovolj velik, da zdrži 3 tedne?

Hvala
Ga. AUDIOT
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je odvisno od velikosti granulatov. Odsvetujemo uporabo kozic, saj bo vlažnost povzročila zamašitev in zlepljenje.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lucy
5 sporočila
lucy fr
Pozdravljeni,

Za dnevno porcijo, koliko časa lahko naprava hrani mojo vodno želvo (ker moram oditi za 2 tedna)?

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kapaciteta hranilnika Turtle Feeder je 200ml, priporočamo, da se sklicujete na škatlo njegove hrane in ocenite dnevno dodeljeno količino, da ugotovite, ali bo en samajski hranilnik zadostoval. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Caroline
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, ali je mogoče v to napravo postaviti dehidrirane kozice? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zagotoviti vam ne moremo, da bo to ustrezalo, saj je distributer primeren za okrogle pelete in palčke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Celine
1 sporočila
celine fr
Živjo, rad bi kupil ta izdelek, vendar bi rad vedel, če je primeren za plazilce, ki jih imam, in če naročim danes, kdaj bom prejel izdelek? Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dozirnik lahko vsebuje večino okroglih peletov in palčk. Ta izdelek je možno odpremiti v 24 urah. Dobavni rok je odvisen od izbire prevoznika (od 24 ur s Chronopost do 5 delovnih dni s DPD / Prédict).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Singrid
1 sporočila
singrid fr
Pozdravljeni,

Moj akvarij nima pokrova, ali je mogoče pritrditi dozirnik na steklo?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, naprava za hranjenje želv Turtle Feeder se lahko namesti na stransko steklo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
heloise
1 sporočila
heloise fr
Kako lahko programiram samo en obrok na dan namesto štirih, ki so mi ponujeni, saj se mi aktivirajo vsi štirje.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kot je navedeno v navodilih:
Gumb "SET": Izberite lokalni čas in čas obrokov.
Gumb "FEED" (ročno razdeljevanje hrane): Pritisnite ta gumb za razdelitev dodatne hrane ali preverjanje delovanja naprave; prostor za hrano se bo obrnil enkrat.
Gumba "HR" in "MIN": Po pritisku na gumb "SET" bo simbol za lokalni čas oz. čas obroka utripal in ga lahko nastavite z gumboma "HR" in "MIN".
1. Nastavitev LOKALNEGA ČASA ali ure: Pritisnite gumb "SET" enkrat. Utripal bo simbol ure. Za nastavitev ure pritisnite gumb "HR" in za nastavitev minut gumb "MIN".
2. Vnos ČASA OBROKA 1: Ponovno pritisnite gumb "SET". Prikaže se 00:00. Utripal bo simbol za čas obroka 1, številka "1". Pritisnite gumb "HR" za programiranje časa prvega obroka. Pritisnite gumb "MIN" za vnos minut. Za programiranje drugih časov obroka preberite točko 3. Ko končate z nastavitvijo časa obroka, pritisnite "SET", dokler vsi simboli (številke) ne nehajo utripati. Utripajoča puščica bo prikazala čas naslednjega obroka. Naprava je zdaj programirana.
3. Vnos ČASA OBROKA 2: Ponovno pritisnite gumb "SET". Prikaže se 00:00. Utripal bo simbol za čas obroka 2, številka "2". Pritisnite gumb "HR" za programiranje časa drugega obroka. Pritisnite gumb "MIN" za vnos minut. Za programiranje dodatnih časov obroka ponovite ta korak. Ko končate z nastavitvijo časa obroka, pritisnite "SET", dokler vsi simboli (številke) ne nehajo utripati. Utripajoča puščica bo prikazala čas naslednjega obroka. Naprava je zdaj programirana. Če so bile baterije zamenjane ali odstranjene, je treba hranilnik za želve Exo Terra® ponovno programirati.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lucile
2 sporočila
lucile fr
Pozdravljeni, imam odraslo želvo trachemys scripta scripta. Odhajam na počitnice za en teden in želim kupiti ta izdelek, da bi jo nahranil med mojo odsotnostjo. Katere granule, ki so združljive z napravo, mi priporočate?
Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Priporočamo vam te pelete: https://www.zoomalia.com/animalerie/sticks-pour-tortue-aquatique-adulte-530g-p-22805.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
CHRYSTELLE
3 sporočila
chrystelle fr
Pozdravljeni, ali je mogoče s to napravo nastaviti hranjenje želv vsak drugi dan? Je primerna za granule zoo med? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost to ni mogoče. Programiranje poteka le dnevno. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalije
benjamin
1 sporočila
benjamin fr
Dober dan, Mislite, da bi ta izdelek bil primeren za pritlikavega zajca, ki potrebuje 2 obroka peletov po 30g na dan?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta izdelek vsebuje 200 ml, kar bi moralo ustrezati.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo