Vprašanja, razprave o izdelkih Douxo S3 Pyo Pads 30 bombažni antiseptični čistilni robčki

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dominique
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, ali lahko s tem izdelkom očistimo ušesa psa? Moj bokser že več kot mesec dni trpi za otitisi zaradi malassezije. Izmenjuje se med ušesi, tokrat pa sta prizadeti spet obe. Hvala.
Marina
1 sporočila
marina fr
To počnem na mojem Westiju na priporočilo mojega veterinarja. Mislim, da pena deluje bolje, vendar ni nobenih težav pri uporabi delcev.
Céline
2 sporočila
céline fr
Z vatami boste očistili samo uhelj. Za čiščenje notranjosti in preprečevanje ušesnih vnetij vam priporočam izdelek VIRBAC Epi-Otic. Uporabljam ga že leta za svojega francoskega buldoga, ki ima isto težavo.
Claude
1 sporočila
claude fr
Imam angleškega buldoga, ki ima vedno znova vnetje ušes. Idealni izdelek za to je veterinarsko zdravilo Malazinc Ear Drops kot osnovno zdravljenje. Potem pa redno čiščenje z uravnoteženim čistilom, kot je Sonotix.
FRANCOISE
14 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, imam francoskega buldoga. Uporabljam ga vsakih 2 dni za čiščenje obraznih gub. Je nežen in ne draži občutljive kože na tem področju. Za ušesa uporabljam posebno losjon za ušesni kanal. S postopkom, ki me ga je naučil veterinar, pes stresa glavo, nato pa očistim odvečne ostanke s papirnatim robčkom ali pralnim bombažnim robčkom. Lep dan vam želim.
camille
1 sporočila
camille fr
uporabljam jih za svojo zajčico, da ji očistim zadnji del telesa, ter za pse, ena od njih je nagnjena k vnetju ušes - to so otolane in predvsem otomax, ki je zelo učinkovit. Poskusila bom mehkejše za pasja ušesa, prebrala sem, da je to primerno.
FRANCOISE
14 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni Camille, uporabljam Sonotix uravnoteženo čistilo za občutljiva ušesa po nasvetu mojega veterinarja, primerno za čiščenje ušesnega masla glede na potrebe moje psičke, vsak teden, še posebej če piha veter. Ima nevtralen pH, brez parabenov, z glicerinom, +različne molekule + ali - kemične seveda... Vprašanje bom zastavil za Otomax/Otolane? Ampak med čiščenjem zadnjika in ušes gre za dve občutljivi območji, za sluznice, in ne vidim kako bi se lahko ti izdelki uporabljali za dve popolnoma različni operaciji. Redčenje presežka in nakopičenega ušesnega masla na eni strani in čiščenje iztrebkov, to ni enako in za zadnjik se mi zdi, da je običajna voda bolj primerna. Oprostite, ampak to je moje mnenje z vsem spoštovanjem.
FRANCOISE
14 sporočila
francoise fr
Hvala, Claude, bom se pozanimal za ušesne kapljice Malazinc za preventivo in za krepitev telesa. Lep dan vsem.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo