Vprašanja, razprave o izdelkih Douxo Calm Šampon za pse in mačke

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Ambre
4 sporočila
ambre fr
Zdravo, mislite, da se lahko takšen šampon uporablja za 1,5 kg zajca? Moram umiti spodnji del zadnjih tac mojega zajca, ker ima nanje zlepljeno blato, in šamponi za zajce se mi zdijo le za vzdrževanje, medtem ko ima ta več lastnosti. Hvala vnaprej.
Karine
1 sporočila
karine fr
Pozdravljeni, nisem poskusil vice šampona za svojega zajca, uporabljal sem ga za svojega psa, ki ima težave s kožo, vendar mu žal ne pomaga. Bolje je uporabiti milo z nevtralnim pH ali milo iz oslovskega mleka, to uporabljam za svojega zajca in ne draži kože.
FRANCOISE
14 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, res ne vem za zajca, vendar je vsekakor vredno poskusiti in dobro sprati, saj je dlaka gosta in dolga. Uporabljam ga za svojega psa, ki ima težave s kožo. Zelo ustreza, ker je njegova osnova zelo blaga, ne preveč agresivna, vendar je vedno potrebno dobro sprati in nežno posušiti, brez drgnjenja. Žival zavijte v brisačo in posušite na zraku, če je vreme lepo, sicer s sušilcem previdno na nizki temperaturi. Ta znamka je dobra za razdraženo kožo, vsaj tako svetujejo. Za bolj razkuževalno pranje (v primeru manjših lezij ali krast) uporabljam Douxo purifiant, vendar ga uporabljam enkrat na štiri pranja, da ne poškodujem preveč kože. Ne vem za milo iz osličjega mleka, vendar je vredno poskusiti, saj naj bi bilo zelo nežno, kajne? Veliko sreče.
Ambre
4 sporočila
ambre fr
Najlepša hvala za vaš nasvet o oslovskem mlečnem milu, to bom preizkusila :)
Ambre
4 sporočila
ambre fr
Hvala za povratne informacije o tem izdelku! Bom poskusil z milom iz osličjega mleka :)
Marie-Pierre
2 sporočila
marie-pierre fr
Dober večer, ta šampon ni rešil težav s kožo (leishmanioza) mojega kužka, vendar je šampon Douxo S3 deloval zelo dobro, ob uporabi enkrat na mesec.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo