Vprašanja, razprave o izdelkih

21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Julie/Gregory
2 sporočila
julie/gregory fr
Imamo štirimesečnega bokserja (tehta 27 kg) in mu dajemo to kost, vendar ga vedno nadzorujemo in obožuje!
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Zdravo, ali lahko to kost dam mladičku?
ANGE
1 sporočila
ange fr
Pozdravljeni, Moj osem mesecev star avstralski ovčar, mu dajem naravno kost s šunko, obožuje jo in se ne drobi, priporočam.
Karine
3 sporočila
karine fr
Mislim, da to res ni primerno za mladička. Imam 2 stafforda, stare 8 in 4 leta, in zdelo se je, da jima je bilo všeč, vendar jim tega ne bi več kupovala. Kost se drobi, zato sem se bala, da se bosta zadušila, ker so bili v njunem blatu majhni koščki. Poleg tega so njihovi iztrebki smrdeli.
CHRISTELLE
4 sporočila
christelle fr
Za informacijo, to je suha kost. Mislim, da jo lahko date mladičku. Kakorkoli že, ko dam svoji psici kaj za grizenje, jo vedno pazim. Ne dam ji tega brez nadzora.
Christine
1 sporočila
christine fr
Osebno tega nisem dala svoji psički, ki tehta 10 kilogramov. Veliko prevelik, ne zdi se mi primeren za mladička. Kar zadeva mene, obžalujem ta nakup.
Eric
1 sporočila
eric fr
Kost je prevelika za mladička, kasneje...
Carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, vse je odvisno od vrste mladička, če je to malinois da, če je to spitz ne ..
Lydia
2 sporočila
lydia fr
Nobenih težav s psičkom ali psom, odkar jim dajem to kost iz šunke, nimajo več zobnega kamna in jim je zelo všeč... (imam 3 zlate prinašalce) eno kost na mesec in na psa. Lydia
Dylan
1 sporočila
dylan fr
Osebno nimam nobenih težav, ne s svojim trimesečnim mladičkom rotvajlerja, ne z dvoletnim shih tzujem.
Madina
1 sporočila
madina fr
Tudi meni se kost drobi in koščki se znajdejo v blatu. Veterinar mi je skoraj prepovedal dajati kosti mojemu mladiču, rekoč, da ti drobni koščki lahko povzročijo črevesno zaporo. Poleg tega, četudi se kost drobi, je lahko še vedno pretrda za mlečne zobe, če mladič še ni izgubil vseh.
Cyndell
1 sporočila
cyndell fr
Pozdravljeni, to dam svojemu štirimesečnemu mladičku in mu je všeč. Ni nobene nevarnosti. Potrebuje le malo več časa, da to pojé.
Cécile
2 sporočila
cécile fr
Svojemu 5-mesečnemu nemškemu ovčarju to brez težav dam. Vendar pa pri 3 mesecih tega nisem dajal.
CEDRIC
1 sporočila
cedric fr
Jaz pa ne mislim tako, ker to dam odrasli osebi in je vsakič zmeden.
Lydia
2 sporočila
lydia fr
Popolnoma za mladička, ena svinjska kost na mesec in ne bo imel zobnega kamna.
Jean-Luc
1 sporočila
jean-luc fr
Tem 40 kg težkemu nemškemu ovčarju dajem te svinjske kosti. Zelo mu teknejo in ne pusti ničesar. Te kosti so za mladička veliko prevelike.
ludovic
1 sporočila
ludovic fr
LOS JE V REDU, AMPAK JAZ, KI IMAM STAFIJA, GA UNIČI (PREGRIZNE) V 3 MINUTAH
pascale philippe
1 sporočila
pascale philippe fr
Pozdravljeni, dal sem to kost svojemu 5-mesečnemu mladičku malinoisu, in jo je do konca obrabil in vse pogoltnil ter sem to opazil šele na koncu, seveda je bruhal, ampak zgleda da mu je bilo všeč. Zdaj prosim mesarja za veliko govejo kost in na njej si brusi zobe. Odločitev je vaša.
armelle
1 sporočila
armelle fr
Ne, tega ne smete dati mladičku. Moj beauceron, ki tehta 35 kg, to obožuje, vendar mu tega ne dajem prepogosto, ker potem dobi drisko... ampak to dobro očisti zobe.
Elisabeth
18 sporočila
elisabeth fr
Ali je normalno, da je tako suh? Dela se na veliko majhnih koščkov in kakci mojega boubouja so zelo trdi, ko ga pustim s tem kostom! Seveda mu je všeč, ampak nisem prepričan, če so vsi ti drobci kosti, ki se drobijo ob vsakem knaženju, idealni? Hvala za vašo pomoč in če mi lahko kdo pove, kako pustiti mnenje o kupljenih izdelkih, bi bil še bolj hvaležen vnaprej.
mireille
1 sporočila
mireille fr
Tudi jaz imam zlatega prinašalca in je enako, v njegovem blatu so koščki kosti, zato mu jih dajem, ampak vedno pazim na njega, ker jih tudi obožuje, vendar vedno obstaja majhen strah z moje strani v vsakem primeru.
Ophelie
2 sporočila
ophelie fr
Ta kost je kar dobra za odraslega psa težkega več kot 20/30 kg, odvisno od prehrane, ki mu jo dajemo, saj pes na briketih in drugi na surovi prehrani (BARF) ne prebavljata na enak način ... vendar ostaja kost "pol-kuhana", saj je to produkt, ki je prekajen. Zato se bo s časom in s pasjo slino drobila... vseeno pa so surove mesnate kosti najboljše. Svojemu velikemu argentinskemu dogu težkemu 50kg jih dajem le občasno in pod nadzorom. Moja mala špicasta (Spitz) pa ima pravico do drugih stvari xD...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo