Vprašanja, razprave o izdelkih Divji kozice krill, izboljša kakovost kože in dlake QUALITY SENS

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Manuela
1 sporočila
manuela fr
Pozdravljeni, ali je smiselno uporabljati divji kril, ki izhaja iz industrijskega ribolova severnih morij, za dopolnjevanje prehrane hišnih ljubljenčkov? Za informacijo, kril je vir življenja za celoten morski ekosistem! Naše hišne ljubljenčke lahko dopolnjujemo z dodatki, ki ne škodujejo biotski raznovrstnosti.
Monsieur Madame
12 sporočila
monsieur madame fr
Kakšna teža za psa 40 kg hvala
josiane
1 sporočila
josiane fr
Pozdravljeni, koliko kapsul bi dali za psa, ki tehta 50 kg? Hvala
CARINE
1 sporočila
carine fr
Pozdravljeni, Moj pes ima 40 kg, jaz pa dodam samo eno kapsulo, da dam okus.
Maëva
1 sporočila
maëva fr
Na lončku piše: Pes: 1-10 kg 1x 5 enot 10 do 20 kg 2x 5 enot 20 do 30 kg 3x 5 enot in tukaj se ustavi. Za mojega psa s 40 kg mu dam torej 4 x 5 enot, kar je 2 celi merici.
Nicolas
2 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, ali obstaja izdelek, ki vsebuje 100% krilove moke? In nič drugega. Rad bi jo uporabil za pripravo ribje hrane za diskuse. Hvala
virginie
5 sporočila
virginie fr
to je 100% kril, vendar ne vem, če bi to dal ribam, saj je v prahu in se morda lahko zlepi z vodo v posodi mojih psov se lepi, izogibaj se mešanju, da se ne prime na posodo, sicer pa zelo dober izdelek
Chantal
1 sporočila
chantal fr
Za ribe so bolj primerne kosmiči. Prašek iz krila je primeren za pse in mačke, da ga lahko lažje vključimo v skledo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo