Vprašanja, razprave o izdelkih
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
michèle
Če ne najdete, naredite fotografijo območja vijaka, in morda bi moj mož lahko naredil enega iz kovine. Lep pozdrav, Michèle [email protected]
2 sporočila
karen
Pozdravljeni. Pri vas sem dvakrat kupila ta izdelek, ki je edini učinkovit za mojega psa (vsakič se zlomi ena plastična vijak). Ali mi lahko poveste, kje bi ga lahko našla, ker sem obupana, ker ga ne morem več najti pri vas. Hvala
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Obveščam vas, da ta izdelek ni več naprodaj na naši spletni strani. Ker je izdelek del naše ponudbe, vam žal ne moremo ponuditi te komponente kot rezervni del, saj je bila proizvodnja ustavljena.
Vabim vas, da pregledate našo spletno stran, da preverite, ali je morda na voljo podoben izdelek, ki bi ustrezal vašim potrebam.
Lep pozdrav,
Marie
Obveščam vas, da ta izdelek ni več naprodaj na naši spletni strani. Ker je izdelek del naše ponudbe, vam žal ne moremo ponuditi te komponente kot rezervni del, saj je bila proizvodnja ustavljena.
Vabim vas, da pregledate našo spletno stran, da preverite, ali je morda na voljo podoben izdelek, ki bi ustrezal vašim potrebam.
Lep pozdrav,
Marie
1 sporočila
gaëlle
obstaja na drugih mestih