Vprašanja, razprave o izdelkih Razkužilo 90 Saniterpen

100% stranke

priporočam ta izdelek

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
THIBAUD
1 sporočila
thibaud fr
Pozdravljeni, ali lahko uporabite ta izdelek na tleh lesene hišice (to je hišica mojih majhnih koz)? Lep pozdrav
Angelique
2 sporočila
angelique fr
Pozdravljeni,

Ali lahko ta izdelek uporabimo na umetni travi?

Lep pozdrav,

Angélique
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, Ali je ta izdelek učinkovit proti kožnim glivicam? Ali ga lahko uporabim na parketu? In na kavču z razpršilcem? Hvala
Sandra
5 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, da, je učinkovito proti ringaraji, toda če bi bil jaz na vašem mestu, tega produkta vsekakor ne bi uporabljal na parketu, saj je to produkt, ki ga je treba sprati, in če imate živali ali otroka, je možnost zaužitja. Uporabite posebne naravne izdelke za parket (brez permetrina, saj je smrtonosen za mačke)
annabelle
1 sporočila
annabelle fr
Pozdravljeni, v sobi imam sivega papagaja, v tej sobi pa bom čez nekaj mesecev sprejel svojega novorojenčka. Ali lahko uporabim ta izdelek, da temeljito očistim celotno sobo ob upoštevanju protokola? To ne bo škodljivo za dojenčka? Po tem, ko seveda sobo nekaj tednov temeljito prezračim.
Sandra
5 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, če boste izpirali, potem je v redu, toda jaz bi vam svetoval uporabo belega kisa ali naravnih izdelkov za razkuževanje, saj je to varnejše.
Nathalie
3 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, Ali bo ta izdelek učinkovit na dvorišču z gramozom za izkoreninjenje giardije in kako ga uporabiti? Hvala
Marie-Thérèse
12 sporočila
marie-thérèse fr
Pozdravljeni,

Ali lahko ta izdelek uporabimo nerazredčen ali je bolje, da ga razredčimo?

Je nevaren za kokoši?

Kateri bi bil boljši - insekticid ali ta izdelek ali morda še nekaj drugega? Kaj bi mi priporočili za kokošnjak, okužen z rdečimi in belimi ušmi (ličinkami)?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Izdelek se uporablja nerazredčen na očiščenih in spranih površinah. Izdelek ne sme priti v neposreden stik z živalmi.

Izdelek je razkužilo, ki čisti in deluje proti neprijetnim vonjavam ter odstranjuje viruse, bakterije in glivice. Če je vaš dom okužen z rdečimi in belimi ušmi, potem boste morali uporabiti insekticid, kot je:

https://www.zoomalia.com/animalerie/insecticide-en-poudre-au-pyrethre-vegetal-saniterpen-p-22474.html

https://www.zoomalia.com/animalerie/insecticide-dk-saniterpen-3x60-ml-1-ou-5-l-p-22472.html

Lepo pozdravljeni,

Ekipa Zoomalia
laetitia
5 sporočila
laetitia fr
Moj morski prašiček ima uši in v njegovi kletki so mušice. Kateri Saniterpen naj uporabim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam ta članek; https://www.zoomalia.com/animalerie/poudre-anti-insectes-antiparasitaire-insecticide-p-21826-c-80.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
jean paul
1 sporočila
jean paul fr
Pozdravljeni, to vprašanje sem že postavil, vendar ker nisem prejel odgovora: ali je ta izdelek primeren za čiščenje terarija (za kače)? Ali obstajajo kakšne kontraindikacije za to okolje? Hvala za vaš hiter odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo uporabo tega izdelka za čiščenje vašega terarija. Za čiščenje vašega terarija pa vam svetujemo uporabo naslednjega izdelka: https://www.zoomalia.com/animalerie/nettoyant-biologique-pour-les-vitres-de-terrariums-bioclean-t-p-6285.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Yvonne
1 sporočila
yvonne fr
želel bi vedeti, ali lahko uporabim ta izdelek zunaj, saj moja psička opravlja svoje potrebe v vrtu, zanima me ali je izdelek učinkovit na zemlji hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek lahko uporabljate na svojem vrtu, če na njem ne gojite ničesar užitnega. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
marjorie
1 sporočila
marjorie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali ta izdelek deluje tudi proti nevarnim virusom, kot je tifus, hvala lepa.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Svetujemo vam, da teh vrst izdelkov ne uporabljate za ta vrsta bolezni.

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo