Vprašanja, razprave o izdelkih Piškoti Priboljški Različnih Okusov za Psa DAILYS

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
alban
3 sporočila
alban fr
živjo, rad bi, da nam prodajalec in proizvajalec dasta odgovor na to temo.
viviane
1 sporočila
viviane fr
in kaj pravi Zoomalia o tem??? ob upoštevanju, da je njihova filozofija: "Njihova dobrobit pred vsem. Smo spletna trgovina z živalmi nove generacije. Izberemo izdelke in dodatke najvišje kakovosti na trgu in ustvarjamo ekskluzivne znamke po dostopnih cenah za vse." !! mislim, da je to zelo močno
CHRYSTELLE
2 sporočila
chrystelle fr
Prebral sem o sestavi podproduktov živalskega izvora. Kaj to pomeni?
Dominique
12 sporočila
dominique fr
Presneto, ker sem izpustila branje, saj zaupam Zoomalii, misleč, da izbirajo samo kakovostno hrano za naše živali. Razočarana sem, ko berem sestavo teh piškotov, ki jih moji psi radi jedo
arnaud
1 sporočila
arnaud fr
žal ima Eric D prav, vsi neuporabni odpadki so zmleti in nas lahko tudi prehranjujejo! Oglejte si nedavno oddajo Arte o nezdravi hrani, kjer je kot primer in rdeča nit prikazan cordon bleu... nižji razred je deloma sestavljen iz tega...
Violaine
1 sporočila
violaine fr
sem ogorčena, ko berem mnenja, tudi sama sem zaupala zoomalii in mislila, da ta stran skrbi za naše živali, kupila sem te piškote kot mnogi drugi, žal takrat nisem prebrala mnenj in zdaj sem pretresena

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo