Vprašanja, razprave o izdelkih
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
anais
Pozdravljeni, je primeren za ograjo do največ 25 metrov? Če ne, do koliko metrov? Hvala
2 sporočila
remi
Pozdravljeni, ali je ta električni pastir primeren za zajce? Hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, odsvetujemo vam ta električni pastir za zajca, saj so ti izdelki premočni za zajce.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
glenn
Pozdravljeni, rad bi vedel, če moč "bolečine", ki jo občutijo, ni preveč močna ali zlobna za pse (buldoge)! Tudi na kratki razdalji vrvi (približno 100m) in če mačke iz soseske to dotaknejo, je preveč močno! Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek se lahko uporablja na psih. Občutili bodo resda majhen šok, vendar je ta neškodljiv za žival.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patrick
Pozdravljeni,
želim pridobiti dve mladi pritlikavi kozici. Zanima me, ali bi ta električni pastir bil primeren za ovčjo mrežo titan net višine 105 cm. Predvidevam, da bo dolžina pašnika med 50 in 150 metri. Prav tako bi rad vedel, ali so mrežne celice titan net-a dovolj majhne, da kozici ne bi mogle potisniti glave skozi njih in obstati ujete. Zadnje vprašanje, imam tudi kokoši in bi rad vedel, ali lahko varno tavajo po pašniku. Hvala vnaprej za vaš odgovor. Lep pozdrav
želim pridobiti dve mladi pritlikavi kozici. Zanima me, ali bi ta električni pastir bil primeren za ovčjo mrežo titan net višine 105 cm. Predvidevam, da bo dolžina pašnika med 50 in 150 metri. Prav tako bi rad vedel, ali so mrežne celice titan net-a dovolj majhne, da kozici ne bi mogle potisniti glave skozi njih in obstati ujete. Zadnje vprašanje, imam tudi kokoši in bi rad vedel, ali lahko varno tavajo po pašniku. Hvala vnaprej za vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, uporabite lahko ta elektrifikator za naslednjo mrežo: https://www.zoomalia.com/animalerie/filet-mouton-minus-plus-p-8927.html
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie