Vprašanja, razprave o izdelkih Celoten jelenov rog DAILYS
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie helene
Pozdravljeni, želel bi vedeti, kje se izdelujejo jelenovi rogovje. V kateri državi? To ni navedeno. Hvala za vaš odgovor.
2 sporočila
cosaert
Pozdravljeni,
Moja dva kužka to obožujeta! Za mladička labradorca bi bil velikost M smiselna, toda iz lastnih izkušenj bo lahko to dlje časa glodal, zato bi v tej luči priporočal velikost L.
Moja dva kužka to obožujeta! Za mladička labradorca bi bil velikost M smiselna, toda iz lastnih izkušenj bo lahko to dlje časa glodal, zato bi v tej luči priporočal velikost L.
2 sporočila
audrey
Pozdravljeni, za svojega psa, ki je star 4 mesece, sem mu prej kupovala velikost L, zdaj pa sem prešla na bivjo rogovje, ker mi traja dlje časa. Medtem mu dajem tudi telečje parklje, preizkusila sem že vse od njegovega 2. meseca starosti, zdaj je star 18 mesecev.
2 sporočila
karen
Za večjega kužka potrebujete velikost L ali XL. Jaz imam bišone in zanje jemljem velikost M, včasih celo L, ker je eden izmed njih požrešne narave. Zadnji jelenov rogov v velikosti M je zdržal en teden.
2 sporočila
emmanuel
Pozdravljeni, Sweet je 10 tednov star labradoodlov mladiček. Tehta več kot 5 kg. Kateri jelenovi rogovje naj kupim? Na priporočilo vzreditelja. Hvala za vaš odgovor. Se vidimo kmalu.
1 sporočila
eva
Pozdravljeni, v opisu priporočajo velikost S za težo pod 5 kg in M za težo med 5-10 kg.
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, imam ameriškega štafa težkega 27 kg in zanj sem kupil velikost XL, ki je primerna in trpežna. To mu je zelo všeč. Morda bi za 5 kg težkega mladička za začetek vzeli velikost M ali L.
1 sporočila
hélène
Pozdravljeni, za mojega labradorca, ki tehta 35 kg, sem vzela velikost L. Za mojega jack russella pa velikost S. Vendar bi morala vzeti velikost L in XL, ker kosti vseeno niso zelo velike.
1 sporočila
rachel
Pozdravljeni, pred kratkim sem kupil velikost M, les je dolg približno 12 cm in ima približno premer 2 cm. Lep dan
4 sporočila
valérie
Pozdravljeni, mislim, da bi morali počakati, da vaš mladiček najprej izgubi vse mlečne zobe, saj je jelenov rog res zelo trd. Naš BBS, star 9 mesecev, ima enega že dva meseca, ker je kot mladiček zelo uničujoč (igrače zdržijo žal le nekaj sekund) in vzela sem največjo velikost. Rog jelenjadi je bolj priporočljiv za prve mesece, prav tako oljčni les (sicer smo že pri drugem).
2 sporočila
audrey
rogovje je treba pod nadzorom dati mladičem psov, in ko cela velikost rogovja lahko gre v gobec, velikost kamenčka, je treba jih odvreči zaradi nevarnosti poškodb
2 sporočila
karen
Vse je odvisno od tega, ali je vaš pes požrešen ali ne... Za psa, ki ne preživlja svojega časa z glodanjem, bo M dovolj. Moj 8 kg težki bišon, ki je zelo rad glodal, ima kost M velikosti en teden. Jaz kupujem velikost L, ker je les debelejši in traja dlje.
4 sporočila
andrea
Velikost S je majhna, zato se lahko hitro začne dušiti, ko raste. Priporočam velikost M ali celo L, glede na to, da raste.
1 sporočila
carole
Vzamem velikost L za moja dva francoska buldoga, enega starega 3 leta in drugega starega 10 mesecev... sta požrešna, majhna, a čvrsta!
14 sporočila
francoise
Pozdravljen francoski buldog, star 3 leta, obožuje jelenove rogovje. Carole, Vi vzamete velikost L, jaz sem vzela S, ampak je res, da ji to izgine kot prigrizek! Poskusila bom, če bo trajalo dlje, bomo videli?