Vprašanja, razprave o izdelkih CARNILOVE Puppy Large Breed Losos in Puran za mladiče
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
helena
Pozdravljeni, imam 8-mesečnega Huskyja, ki tehta že 27 kg, in rad bi prešel na vaše brikete Carnilove, saj trenutno uživa brikete Royal Canin Puppy Medium. Rad bi mu ponudil bolj "zdrave" brikete. Kakšno velikost naj izberem zanj in kako naj izvršim prehod? Lep pozdrav
1 sporočila
kim
Pozdravljeni, slišal sem (vendar nisem prepričan), da je treba mladičkom dati hrano v obliki briketov:Za male pse: med 8 in 12 meseci.Za pse srednje velikosti: med 12 in 15 meseci.Za velike pse: med 18 in 25 meseci.Prehod je treba izvesti nežno. Najprej 3/4 starih briketov in 1/4 novih, nato pol in pol itd ...Upam, da vam je moj odgovor v pomoč
1 sporočila
nathalie
Moj pes bo star 9 mesecev in mora tehtati med 20 in 25 kg, katere brikete mi priporočate?
1 sporočila
valerie
Pozdravljeni,
kupil sem paket hrane Carnilove Puppy namesto Large Puppy. Medtem ko čakam, da kupim nov paket, kakšen odmerek briketov naj bi dal avstralskemu ovčarju, ki tehta 17 kg in je star 5 mesecev in pol?
Hvala za vaš odgovor.
kupil sem paket hrane Carnilove Puppy namesto Large Puppy. Medtem ko čakam, da kupim nov paket, kakšen odmerek briketov naj bi dal avstralskemu ovčarju, ki tehta 17 kg in je star 5 mesecev in pol?
Hvala za vaš odgovor.
16 sporočila
dominique
Pozdravljeni, kdaj bodo na voljo Carnilove Puppy Large? Ker moram upoštevati vaše dolge roke dostave, bi rad vedel, ali lahko počakam z naročilom ali ne. Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
bryan
Pozdravljeni, Kateri paket briketov mi priporočate med dvema paketoma Carnilove Puppy (modra ali rjava embalaža) za ameriškega staffordshire terierja, starega 5 mesecev in težkega že 20 kg, prosim.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Psom velikih pasem lahko daste brikete Carnilove. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
charlène
Pozdravljeni, kateri paket briketov mi priporočate med dvema Carnilove Puppy (modri ali rjavi paket) za mojo 2-mesečno staffie mladičko, prosim.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo tiste, ki so primerne za mladiče majhnih in srednje velikih pasem. https://www.zoomalia.com/animalerie/carnilove-puppy-salmon-turkey-pour-chiots-et-adultes-de-petite-et-moyenne-races-p-30209.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia