Vprašanja, razprave o izdelkih CARNILOVE Adult Racek in Fazan za pse
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
jean-marie
Pozdravljeni, ali so ti briketi primerni za trimesečnega mladička? Opis pravi, da so za pse vseh velikosti in starosti.
1 sporočila
yoann
Jean-Marie_S, te briketi so za odrasle pse. Carniole za mladičke bodo bolj primerne za mladička, ki nima enakih prehranskih potreb kot odrasli pes. Upam, da sem uspel odgovoriti na vaše vprašanje. Lep pozdrav
1 sporočila
victorien
Jean-Marie S, pozdravljeni, te brikete so za odrasle pse in so velike (10 mm) za mladička. Zdi se mi, da obstaja različica za mladičke. Na to lahko preklopite, ko bo pes star 6 mesecev, saj bo do takrat že dobro zrasel. Labradorski prinašalci imajo velike čeljusti. Ko presežejo starost 5-6 mesecev, so brikete za mladičke premajhne.
3 sporočila
muriel
Ali je velikost briketov primerna za čivave, saj sem jim do zdaj dajal brikete Quality Sens brez žit, vendar se je v novi formuli velikost spremenila in so prevelike?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost briketov Carnilove je standardna, ki ustreza vsem psom. Bile bodo podobne velikosti kot tiste od Quality Sens. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
samantha
Pozdravljeni, imam 10 mesecev staro sterilizirano labradorko, rada bi jo prešaltala na brikete brez žit ob njenem prvem letu. Ali so te primerne za enoletno sterilizirano psičko? Ali bi ji ustrezale tudi vse ostale iz iste znamke? Ker nič ni omenjeno glede steriliziranih psov, ne bi želela, da bi se zredila... Hvala. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne glede na vrsto mesa so briketi Carnilove primerni za sterilizirane ali nesterilizirane pse. Priporočljivo je pravilno prilagoditi količino hrane, da se izognete pridobivanju teže, še posebej ker so za večino briketov brez žitaric dnevne količine manjše kot pri običajni pasji hrani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne glede na vrsto mesa so briketi Carnilove primerni za sterilizirane ali nesterilizirane pse. Pomembno je pravilno prilagoditi obrok, da se prepreči pridobivanje teže, še posebej, ker so pri večini brezžitnih briketov dnevne količine manjše kot pri klasični hrani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia