Vprašanja, razprave o izdelkih Caprina 3&4 Pellet Country's Best Krmilo za parkljene

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
lolita
1 sporočila
lolita fr
Pozdravljeni, Kakšna je razlika med CAPRINA in CAPRIFLOC MÜSLIJEM? Pravkar sem pridobil dve majhni pritlikavi kozi, ki sta stari eno leto in pol in do sedaj sta jedli pšenico. Vendar sem na internetu videl, da pšenica za koze ni priporočljiva, zato sem kupil pelete, a jih nočeta jesti. Je CAPRINA samo pelet ali je to mešanica žit? In CAPRIFLOC, je še vedno priporočen ob upoštevanju, da sta stara leto in pol? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, CapriFloc müesli je namenjen mladim živalim in ni primeren za vaše odrasle koze. Caprina je hrana za odrasle, sestavljena je samo iz pelet. Lahko jo dopolnite z žitaricami, kot sta ječmen in koruza. Upoštevajte, da mora glavna hrana ostati trava ali, če te ni na voljo, seno. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
marion
1 sporočila
marion fr
Pozdravljeni, vidim, da je na fotografiji paketa svinja. Iščem primerno in cenovno ugodno hrano za mojo svinjo gottingen, ki bo kmalu dopolnila 3 mesece. Ali je hrana, ki jo ponujate, primerna tudi za mini svinje? Ta hrana je redka dobrina (tržna niša, ki jo je vredno izkoristiti, z ugodnimi cenami bi našli veliko kupcev). Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, živali na sliki so zgolj za ilustracijo paketa. Ta hrana je namenjena predvsem kozam in jelenom. Vendar bomo preučili vašo zahtevo in se pozanimali o hrani za prašiče. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo