Vprašanja, razprave o izdelkih CANICHEF BIO Priboljški BIO za higiensko nego zob za Psa

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Armelle
1 sporočila
armelle fr
Kakšna je velikost teh priboljškov? Moj pes je jorkširski terier, bi mu bili primerni? Hvala.
Maeva
2 sporočila
maeva fr
Da, v redu so, majhne so in ustrezajo mojemu samičji pritlikavemu pudlju, ki tehta 3 kilograme.
PHILIPPE
2 sporočila
philippe fr
Ja, so popolne za majhnega yorkshirskega terierja. Našemu malemu Gus-u (ki je prav tako yorkshirski terier) so zelo všeč in ker mu damo samo 8 na dan, mu jih zaradi stanja njegovih zob prepolovim. Opazili smo očitno izboljšanje njegovega zadaha že na začetku. A na žalost, ker imajo yorkshirski terierji pogosto težave z zobmi, smo morali vse njegove zobke izpuliti, saj so njegove neštetne poljubčke preobrazile v ne higienskega hibrida ponija, dihurja in šakala! Kljub temu nadaljujemo z dajanjem teh malih poslastic, ki mu ne škodijo, saj so aromatizirane z zelišči in so edine, ki smo jih našli in so dobro prilagojene majhnemu živalcu. Na žalost ne delajo čudežev, saj mu zobje niso znova zrasli!!! Ampak so resnično prispevale k temu, da znova sprejmemo in se sprijaznimo z izlivom naklonjenosti našega ljubkega malega spremljevalca.
CELINE
1 sporočila
celine fr
Seveda, ni nobenega problema, lahko jih brez težav prerežemo na pol.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo