Vprašanja, razprave o izdelkih BRIT Premium By Nature Junior L za mladiče velikih pasem

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dominique
18 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, kakšna je velikost teh briketov "BRIT Premium By Nature Junior L za mladiče velikih pasem"? Hvala
Paola
3 sporočila
paola fr
Pozdravljeni, briketi so normalne velikosti za odrasle. Imam pasmo cane corso/dogo argentino x portugalski planinski pes. Molos, ki prdi! Britanska hrana ji zelo ustreza, blato je dobro in ni prdcev. Od 7 do 9 mesecev sem podvojila odmerek, vendar se zdaj pri 11 mesecih zelo lepo sama ureja in večinoma se zadovolji s priporočenim odmerkom. Večinoma živi zunaj in je aktivna. Ni požrešna, zato je ne omejujem, še posebej ker je mlada. Po mojem mnenju je to odvisno od psa, vendar ponavadi, če jim česa ne manjka, se sčasoma začnejo sami regulirati, seveda vse to v dveh obrokih do 18 mesecev.
Dominique
18 sporočila
dominique fr
Hotel sem napisati hvala "Paola" za to povratno informacijo ;-)
Paola
3 sporočila
paola fr
Ni za kaj. Majhna pojasnitev: ko pravim, da se uravnava, ji pustim posodo s hrano pol ure, kjer poje vse ali ne, vendar večino časa pusti nekaj, zato ocenim ustrezno.
Dominique
18 sporočila
dominique fr
Bi mi lahko navedli velikost briketov? (10mm, 15mm 20mm...)
Paola
3 sporočila
paola fr
Približno 15x4 mm.
Dominique
18 sporočila
dominique fr
Hvala!!
Philippe
1 sporočila
philippe fr
Pozdravljeni, moj mešani mladič pasme border setter tehta 18 kg pri starosti 9 mesecev in že mesec dni ni pridobil na teži. Na dan mu dam 240g Brit premium L piščanca + zelenjavo. Ali je to dovolj? Hvala
Dominique
18 sporočila
dominique fr
Teže, ki jih navajajo proizvajalci, so okvirne in jih je treba prilagoditi glede na rast teže živali. V vašem primeru bi bilo treba odmerek povečati (običajno se postopek izvaja v korakih po 50 g).
Dominique
18 sporočila
dominique fr
Hvala Philippe za to povratno informacijo, očitno imajo te briketi res dobro razmerje med kakovostjo in ceno (sestava je po mojem mnenju povsem ustrezna). Ali mi lahko navedete velikost briketov? To je zelo različno glede na znamko za mladiče starih od 4 do 12/14 mesecev, imenovanih "XL" (Belcando Junior XL = 2 cm, EUKANUBA puppy L/XL = 1 cm)..

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo