Vprašanja, razprave o izdelkih BRIT Premium By Nature Junior L za mladiče velikih pasem
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
18 sporočila
dominique
Pozdravljeni, kakšna je velikost teh briketov "BRIT Premium By Nature Junior L za mladiče velikih pasem"? Hvala
3 sporočila
paola
Pozdravljeni, briketi so normalne velikosti za odrasle. Imam pasmo cane corso/dogo argentino x portugalski planinski pes. Molos, ki prdi! Britanska hrana ji zelo ustreza, blato je dobro in ni prdcev. Od 7 do 9 mesecev sem podvojila odmerek, vendar se zdaj pri 11 mesecih zelo lepo sama ureja in večinoma se zadovolji s priporočenim odmerkom. Večinoma živi zunaj in je aktivna. Ni požrešna, zato je ne omejujem, še posebej ker je mlada. Po mojem mnenju je to odvisno od psa, vendar ponavadi, če jim česa ne manjka, se sčasoma začnejo sami regulirati, seveda vse to v dveh obrokih do 18 mesecev.
18 sporočila
dominique
Hotel sem napisati hvala "Paola" za to povratno informacijo ;-)
3 sporočila
paola
Ni za kaj. Majhna pojasnitev: ko pravim, da se uravnava, ji pustim posodo s hrano pol ure, kjer poje vse ali ne, vendar večino časa pusti nekaj, zato ocenim ustrezno.
18 sporočila
dominique
Bi mi lahko navedli velikost briketov? (10mm, 15mm 20mm...)
3 sporočila
paola
Približno 15x4 mm.
18 sporočila
dominique
Hvala!!
1 sporočila
philippe
Pozdravljeni, moj mešani mladič pasme border setter tehta 18 kg pri starosti 9 mesecev in že mesec dni ni pridobil na teži. Na dan mu dam 240g Brit premium L piščanca + zelenjavo. Ali je to dovolj? Hvala
18 sporočila
dominique
Teže, ki jih navajajo proizvajalci, so okvirne in jih je treba prilagoditi glede na rast teže živali. V vašem primeru bi bilo treba odmerek povečati (običajno se postopek izvaja v korakih po 50 g).
18 sporočila
dominique
Hvala Philippe za to povratno informacijo, očitno imajo te briketi res dobro razmerje med kakovostjo in ceno (sestava je po mojem mnenju povsem ustrezna). Ali mi lahko navedete velikost briketov? To je zelo različno glede na znamko za mladiče starih od 4 do 12/14 mesecev, imenovanih "XL" (Belcando Junior XL = 2 cm, EUKANUBA puppy L/XL = 1 cm)..