Vprašanja, razprave o izdelkih
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
lionel
Pozdravljeni, moj petmesečni mladiček huskyja že dolgo časa trpi zaradi pogostih drisk. Poskusili smo ga odčrviti, veterinar pa je predpisal zdravljenje s probiotiki, antispazmodiki in antidiaroiki. Kljub temu nam je svetoval, da najdemo primerno hrano za občutljive pse. Trenutno ga hranimo z briketi Brit Junior. Ali je ta vrsta briketov primerna? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, jagnjetina in riž sta zelo prebavljivi sestavini, ki sta odlični za občutljive pse. Tako lahko mirno ostanete pri tej hrani. Če ima vaš mladič še vedno drisko, vzrok ni nujno povezan s prehrano: ali je vaš veterinar opravil preizkus glede giardioze? Če tega še ni bilo, mu to brez oklevanja predlagajte.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
céline
Pozdravljeni,
Rad bi izvedel, koliko hrane naj dam mojemu čivavi med 2. in 12. mesecem starosti, saj to ni navedeno na informacijskem listu.
Hvala.
Rad bi izvedel, koliko hrane naj dam mojemu čivavi med 2. in 12. mesecem starosti, saj to ni navedeno na informacijskem listu.
Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Povprečne količine hranjenja za vašega mladička so naslednje:
- Do 3 mesecev: 50g
- Od 3 do 6 mesecev: 75g
- Do 12 mesecev: 70g
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Povprečne količine hranjenja za vašega mladička so naslednje:
- Do 3 mesecev: 50g