Vprašanja, razprave o izdelkih

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
lionel
1 sporočila
lionel fr
Pozdravljeni, moj petmesečni mladiček huskyja že dolgo časa trpi zaradi pogostih drisk. Poskusili smo ga odčrviti, veterinar pa je predpisal zdravljenje s probiotiki, antispazmodiki in antidiaroiki. Kljub temu nam je svetoval, da najdemo primerno hrano za občutljive pse. Trenutno ga hranimo z briketi Brit Junior. Ali je ta vrsta briketov primerna? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, jagnjetina in riž sta zelo prebavljivi sestavini, ki sta odlični za občutljive pse. Tako lahko mirno ostanete pri tej hrani. Če ima vaš mladič še vedno drisko, vzrok ni nujno povezan s prehrano: ali je vaš veterinar opravil preizkus glede giardioze? Če tega še ni bilo, mu to brez oklevanja predlagajte.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni,

Rad bi izvedel, koliko hrane naj dam mojemu čivavi med 2. in 12. mesecem starosti, saj to ni navedeno na informacijskem listu.

Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Povprečne količine hranjenja za vašega mladička so naslednje:
- Do 3 mesecev: 50g
- Od 3 do 6 mesecev: 75g
- Do 12 mesecev: 70g

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo