Vprašanja, razprave o izdelkih BRIT Care Grain-Free Adult Salmon & Potato za odrasle pse majhne in srednje velikosti
100% stranke
priporočam ta izdelek
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
kolukisa
Pozdravljeni, ali sta morda dolgoročno nevarna odmerek krompirja in škrob, ki jih vsebujejo te krokete? Lahko mi prosim pojasnite glede tega, saj to ni prvič, da slišim o tem. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
1 sporočila
solveig
Pozdravljeni, nisem strokovnjak, vendar ne vidim, zakaj bi bilo to nevarno, škrob je vir ogljikovih hidratov, ki se počasi absorbirajo v telo, zato so potem čez dan manj lačni. Moja psička ima prehransko nestrpnost in trpi za atopijskim dermatitisom, te briketi pa ji zelo zelo ustrezajo! Poleg tega vsebujejo dodatke za sklepe!
1 sporočila
cindy
Nobena nevarnost! Pravzaprav so žita in živalski stranski proizvodi tisti, ki so škodljivi na dolgi rok. Ti briketi so odlični.
2 sporočila
cindy
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta briketirana hrana primerna za dve sterilizirani psički, ki tehtata 30 kg? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te briketi so prilagojeni steriliziranim psom, količino pa boste morali prilagoditi glede na ta kriterij in dnevno vadbo živali, da se izognete nepotrebnemu pridobivanju teže. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia