Vprašanja, razprave o izdelkih BRIT Care Grain-Free Adult Salmon & Potato za odrasle pse majhne in srednje velikosti

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Kolukisa
1 sporočila
kolukisa fr
Pozdravljeni, ali sta morda dolgoročno nevarna odmerek krompirja in škrob, ki jih vsebujejo te krokete? Lahko mi prosim pojasnite glede tega, saj to ni prvič, da slišim o tem. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
solveig
1 sporočila
solveig fr
Pozdravljeni, nisem strokovnjak, vendar ne vidim, zakaj bi bilo to nevarno, škrob je vir ogljikovih hidratov, ki se počasi absorbirajo v telo, zato so potem čez dan manj lačni. Moja psička ima prehransko nestrpnost in trpi za atopijskim dermatitisom, te briketi pa ji zelo zelo ustrezajo! Poleg tega vsebujejo dodatke za sklepe!
Cindy
1 sporočila
cindy fr
Nobena nevarnost! Pravzaprav so žita in živalski stranski proizvodi tisti, ki so škodljivi na dolgi rok. Ti briketi so odlični.
cindy
2 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta briketirana hrana primerna za dve sterilizirani psički, ki tehtata 30 kg? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, te briketi so prilagojeni steriliziranim psom, količino pa boste morali prilagoditi glede na ta kriterij in dnevno vadbo živali, da se izognete nepotrebnemu pridobivanju teže. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo