Vprašanja, razprave o izdelkih
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
baptiste
Pozdravljeni. Rad bi vedel, ali lahko ta sistem uporabim ne samo za določanje območja, ki ga moj pes ne sme prekoračiti, temveč tudi za preprečevanje njegovega približevanja določenim mestom znotraj tega območja (na primer steklena vrata itd.), tako da ob teh mestih postavim zastavice?
1 sporočila
florence
dober večer, mi lahko poveste, ali je ovratnica primerna za novofundlandca in predvsem, ali ima ta brezžična ograja velik doseg; moje zemljišče meri 3000 m2 z velikimi vrati; hvala za vaš odgovor; florence
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta ovratnica ustreza novofundlandcu, vendar je pomembno, da so kontaktorji dobro v stiku s kožo živali, kar pomeni, da je pogosto treba obriti žival na mestu stika in dobro zategniti ovratnico. Dobro preberite navodila za uporabo, da bi svojega psa naučili hoditi nazaj in ne siliti skozi, vsaj en teden. Uporabiti je mogoče do 900 metrov kabla, bodisi zakopanega (najbolje v zaščitni cevi, da se preprečijo incidenti zaradi glodavcev ali česa drugega) ali pod betonom ali drugim materialom. Nastavitev dosega oddajanja valov kabla na ovratnico je od 20 cm do 1,20 metra. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalia