Vprašanja, razprave o izdelkih BF PETFOOD - BIOFOOD tablete proti bolham in klopom z lososom za psa
85% stranke
priporočam ta izdelek
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
odile
Pozdravljeni, ali je treba to dajati vsakodnevno skozi celo leto ali le nekaj dni na mesec, in če da, ali deluje ves mesec?
1 sporočila
chloé
Pozdravljeni, po pomoti sem naročil ta izdelek za pse, vendar sem potreboval izdelek za mačke. Ali je mogoče to uporabiti za mačke, če zmanjšam odmerek na primer? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
marie-odile
Ali lahko poleg ovratnice proti parazitom dajemo tablete Biofood proti bolham in klopom?
1 sporočila
guy
zdravo, kombiniram obe z nemško ovčarko. brez težav
1 sporočila
loïc
Pozdravljeni, česen ni strupen za psa ali pač. Hvala.
1 sporočila
pascal
Na naši strani raje ne uporabljamo ovratnice in mu damo tableto. Toda takšno zdravljenje ne povzroča prevelikih težav. Ta izdelek ni preveč učinkovit, zato bomo ponovno začeli uporabljati prejšnje zdravljenje, ki je bilo sto krat boljše in učinkovitejše.
2 sporočila
cecile
Da, to ni nezdružljivo, zame ni potrebno združevanje, tablete so učinkovite in moji psi mislijo, da gre vsakič za priboljške.
2 sporočila
sylviane
Pozdravljeni, ali je ta izdelek resnično učinkovit za ubijanje klopov in bolh? Lep pozdrav, gospa Sylviane Métayer
1 sporočila
letitia
Pozdravljeni, mislim, da je to samo repelent, ker vsebuje česen. Osebno potresem česen v prahu na hrano svojega psa in učinek je enak.