Vprašanja, razprave o izdelkih Bela protizdrsna posoda ZOLIA PERLY - na voljo v več velikostih
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
laurence
ali navedene dimenzije ustrezajo širinam notranje posode ali celotne sklede?
2 sporočila
isabelle
Za velikost M je 17 cm velikost notranjosti sklede, v celoti pa meri približno 22 cm.
2 sporočila
dominique
Za velikost S 15cm notranjega premera. Popolna za mladička kavalirja King-charlesa, vendar bo odlična tudi ko bo odrasel.
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, za prihod mojega malega mladička decembra sem kupil 2 posodici, eno za vodo in eno za hrano, in obe sta zelo v redu.
18 sporočila
elisabeth
Pozdravljeni, res bi rad podal mnenje o tej posodi za hrano, ki sem jo kupil novembra, vendar mi ne uspe! Hvala za pomoč, kot pri drugih izdelkih, ki sem jih kupil.
1 sporočila
cecile
Pozdravljeni, mi lahko poveste višino belega podstavka Zolia Perly velikosti XL? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, višina velikosti XL je 8 cm. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
bernadette
Kdaj bo bela posoda Zolia Perly "M, MAJHEN MODEL" na voljo za prodajo? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te velikosti trenutno nimamo na zalogi. Priporočamo vam naslednji ekvivalentni izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/gamelle-noire-anti-derapante-zolia-perly-pour-chien-p-32501.html. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gillie
Živjo, zanima me, ali obstaja velikost s? Hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je na voljo v velikostih M in L. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
dominique
Da, kupil sem jo. 15 cm v notranjosti. Popolna za mladička pasme Cavalier King Charles in tudi ko bo odrasel.