Vprašanja, razprave o izdelkih Avto sedež Charlie za pse Zolia

92% stranke

priporočam ta izdelek

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Aurelie
1 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, ali je ta sedež primeren za psa teže 8 kg (CKC)?
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, moja 7kg težka šeltijeva ovčarka se ravno prilega v notranjost. Zelo ji je všeč, da je tesno objeta, zato je to zanjo odlično, če pa vaš pes rad zavzema več prostora in se giblje, bi verjetno moral izbrati večjo velikost.
ELISABETH
1 sporočila
elisabeth fr
Sedež sem kupila skoraj pred 1 letom. Sprva sem dvomila o trdnosti blazinice iz umetnega krzna, ki jo je moj 11 kg težek whippet hitro opraskal. Na koncu se je izkazalo, da je ta pralni sedež trpežen, in moji psički je zelo všeč, da se lahko udobno zleknjena stisne vanj.
Suzanne
1 sporočila
suzanne fr
Imam španjela, ki tehta 20 kg. Ima srednjo velikost. Med dolgimi potovanji z avtomobilom se je uleže na moje naročje in to je utrujajoče. Kupil sem ta vzglavnik, da ga odvrnem od svojega naročja. Lahko se namesti nanj, a pogosto štrli čez rob. Zame ni problem, saj ima rad visoke robove, ki ga dobro podpirajo. Včasih se uleže zraven, polovico telesa položi na mehek vzglavnik, glavo pa na rob. Ni pritrjen z varnostnim pasom vzglavnika, ampak z njegovo premično zaponko, ki je pritrjena na okvir avtomobila. Obožuje ta vzglavnik.
Brigitte
3 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, Za psička, ki tehta 8 kilogramov, ne bo težav, saj dobro ustreza špicu moje prijateljice, ki tehta 10 kilogramov.
Eric
1 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, ali je ta vrsta košare primerna za odraslega samca pasme Shiba Inu? Hvala
Guitard
2 sporočila
guitard fr
Dober večer, trenutno imam psička pasme staffordshire bull terrier, ki tehta manj kot 10 kilogramov, vendar bo še zrasel. Mislite, da mu bo velikost ustrezala?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo