Vprašanja, razprave o izdelkih Pas za avto Zolia za psa

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
nicolas
2 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni vsi. Želel sem kupiti ta oprsnik skupaj z drugimi izdelki, vendar ko dam oprsnik v "košarico", stroški prevoza narastejo na 45 €, zaradi razloga "paketa nenavadnih dimenzij"... Če ga odstranim s seznama, se vse vrne v normalno stanje... Ali ste imeli vsi to situacijo? Ker sem hotel kupiti samo oprsnik, aja, psa in avto že imam... Pojdem v lokalno trgovino za živali, pač...
Benjamin_pagani@hotmail.fr
1 sporočila
Pozdravljeni, jaz nisem prejel davka za pakete velikega obsega, verjetno je prišlo do napake na strani.
NANCY
1 sporočila
nancy fr
Pozdravljeni, kako se pritrdi psa v avtu? Imam dva bostonska terierja. Ali ju lahko pripnem na isti pas? Hvala
Gwenaelle
1 sporočila
gwenaelle fr
Pozdravljeni, To deluje natančno kot varnostni pas, en del za pritrditev na avtomobil in en za pritrditev vašega psa (na primer na njegov ovratnik). Torej, obstaja le ena pritrditev, zato ne morete uporabiti istega za dva psa, nemogoče.
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, Obstaja podaljšek, ki ga pripnete na pas in na pritrditev varnostnega pasu. Torej en pas na varnostni pas...
Stéphanie
2 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni,Ali ste ta oprsnik preizkusili v trčnem testu? Če ja, ali imate videoposnetke, ki prikazujejo obnašanje oprsnika ob trku?Hvala za vaš odgovor
veronique
2 sporočila
veronique fr
Kot posameznik je to vprašanje, na katerega ne morem odgovoriti, vendar pa pasovi za živali niso bolj testirani v trčenju kot otroški vozički... glede na udarce, ki jih povzročijo v primerjavi s prodajno ceno, ni treba sanjati. Vendar pa je treba biti realen, žival, zavezana v avtomobilu, nima veliko več možnosti, da ne bi bila poškodovana kot otrok, privezan s pasom na sredini zadnje klopi, poškodbe so odvisne od nasilnosti trka, pas ima enako funkcijo kot varnostni pas, minimira tveganja in preprečuje, da bi bila žival vržena po notranjosti vozila.
Stéphanie
2 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni Veronique,

Ker ste več let delali na preizkušnjah trkov, da bi pravilno preverili zadrževalne sisteme za odrasle in otroke, bi morali vedeti, da obstajajo evropski standardi (euro NCAP), skozi katere morajo avtomobili prestati, preden se prodajajo. Prav tako so avtosedeži testirani in na voljo je seznam, na katerem lahko preverite, kateri so priporočeni.

Kar zadeva pasje pasove, je veliko takih, ki so označeni kot primerni za avtomobil, vendar v resnici niso, če šivi niso ojačani, če sistemi za pritrjevanje niso robustni, če ohranjanje psa ni učinkovito, ne da bi mu to povzročalo preveč telesnih poškodb, dejansko niso uporabni.

Obstajajo crash testi, ki preizkušajo pasje pasove, od tod moje vprašanje, če pravimo, da so namenjeni za uporabo v avtomobilu, bi bilo najmanj, da zagotovijo vsaj neko varnostno funkcijo za psa in ljudi v notranjosti vozila.

Oglejte si različne videoposnetke, boste presenečeni ☺️

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo