Vprašanja, razprave o izdelkih Reptil'us Žarnica Solar+ vse v enem za plazilce in dvoživke

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dylan
2 sporočila
dylan fr
Pozdravljena ekipa Zoomalia, imam želvo Hermann, ki je stara približno 8 let. Trenutno imam lučko, ki oddaja UVA/UVB 3.0 pri 25W in je postavljena 30 cm visoko v prostoru velikosti približno 70x50 cm. Ali moram znižati/višati lučko ali pa je na pravi razdalji in ali je UVB 3.0 dovolj? Če UVB 3.0 ni dovolj, kakšne so UVB vrednosti, ki jih proizvaja ta žarnica, in ko gledam verzijo 125W, če je lučka prižgana na največ, bo temperatura previsoka? Če zmanjšamo osvetlitev in s tem temperaturo, ali se tudi zmanjša stopnja UVB, ki jo proizvaja žarnica?
Emi
7 sporočila
emi fr
Pozdravljeni, ali lahko dobimo spekter NAJPOMEMBNEJŠI to je pri 280 nm? Vaša shema se začne pri 380 nm, brez interesa. Kakšne so UVB vrednosti izmerjene pri 30 cm v osi? Kaj je UVi indeks na 30 cm? Brez teh informacij: vaša žarnica ni vredna nič, nič dokazov o emisiji UVB v zadostni količini za plazilce (in katerega?). Mimogrede: NOBENA ŽARNICA NI PRIMERNA ZA VSE PLAZILCE. Reči to je zavajajoče in nevarno. Lep pozdrav,
Regis
5 sporočila
regis fr
Pozdravljeni, Ali je svetilka Solar + primerna za vodne želve? Hvala, Regis
Regis
5 sporočila
regis fr
Dober dan, Ali je svetilka solar+ primerna za želve?
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, kupil sem eno za mojo vodno želvo. Uporabljam jo, vendar se ogreva preveč. Morala sem namestiti sistem, da je bila dovolj daleč stran, da je ustrezala.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo