Vprašanja, razprave o izdelkih APPLAWS Brez Žit s Piščancem in Jagnjetino za Odrasle Pse Majhne in Srednje Velikosti
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
coralie
Pozdravljeni,Ker imam psa, ki je alergičen na oljno ogrščico in ima MDR1, bi rada vedela, ali vaša Omega 3 in 6 izvirata iz oljne ogrščice?In ali je losos gojen ali divji?Hvala vnaprej za vaš odgovor.Lep pozdrav,Coralie
5 sporočila
françoise
Pozdravljeni. Trenutno vam ne priporočam izbire briketov Applaws za vašega psa. Dejansko sem prejela vreče briketov, izdelanih v Španiji, ki so povzročile drisko mojim psicam, čeprav so bile navajene na to znamko že 3 leta. Tako da, če je vaš pes občutljiv, se temu raje izognite. Lep dan in lep pozdrav. Françoise
2 sporočila
gwenaelle
Marylene, zamenjala bom z Balto
3 sporočila
christine
Zelo dober briket, toda kot je omenjeno zgoraj, tiste, ki so izdelane v Španiji, povzročajo težave. Vzemite samo vreče, ki so izdelane v Franciji.
2 sporočila
marylene
Pozdravljeni, Kje so izdelane te brikete?
2 sporočila
gwenaelle
Pozdravljeni, torej bodite previdni z applaws! Obstajajo težave z njimi! Vreča prihaja iz Španije, briketi so se spremenili. In moj pes je bolan.
1 sporočila
cecile
Te briketi imajo dobre sestavine in dobro analitično sestavo, VENDAR so od nedavnega problemi z .. bolnimi psi .. Kvaliteta ni več ista! Vreča prihaja iz Španije.
5 sporočila
françoise
Pozdravljeni. Da, nedavna težava z drisko, ki se je pojavila z briketi, proizvedenimi v španski tovarni z referenco ESP47000217. Prej so bili ti briketi proizvedeni v Franciji ali Angliji in moja 2 psa nista imela nobenih težav v 3 letih. Torej trenutno ne priporočam teh briketov, ki prihajajo iz Španije! Lep pozdrav.
2 sporočila
marylene
Katero znamko ste zamenjali? Hvala
5 sporočila
françoise
Pozdravljena Marylene. Zamenjala jih bom z Alleva, ki so priporočene na Alertes croquettes toxiques. Lep dan in lep pozdrav. Françoise